7. nap – Dóra

 

A mai reggel nehezen indult, alig bírtam felkelni. Úgy látszik, a HD-k és a torna tényleg jó hatással vannak az alvásra. Egész nap kicsit álmos voltam, de a reggeli HD felrázott 🙂  Sajnos a mai eső a tervezett reggeli “sétát” – munka ügyben kellett volna gyalogolni – keresztül húzta, nem volt kedvem bőrig ázni, így autóval menetem.

A mai adag tornát csak délután tudtam a rendszerembe illeszteni, de sikerült. Anna mára is 2 talajos videót tett az edzéstervbe. Az ülő HD korábban nem volt a kedvenc gyakorlatom, de kezdem megkedvelni. Nem egyszerű tappogni a lábakkal úgy, hogy közben ne a kezedre nehezedj (és persze ezen kívül figyelni még pár dologra, amit Anna mond a videón). A magyar nyelvű videó ezt a gyakorlatot is sokkal világosabbá tette, könnyebb így a helyes kivitelezés. Ezután még volt szervpakolós félbéka és hasprés is. A hasizom gyakorlatok után ma fenék és csípőformáló gyakorlatok is voltak a sorban. Már most este érzem a diva gyakorlat hatását. A HD-k helyett csodás lábak gyakorlatból 2 sorozat volt kiírva, amit szintén a talajos gyakorlatsorral együtt megcsináltam. Nagyon jól éreztem magam a torna, a testkefe és zuhanyozás után. Már kezdem kicsit érezni a nadrágomon az egy hetes kitartóan, rendesen végzett torna eredményét. Nem akarok még mérni, mert a lassú centivesztőkhöz tartoztam eddig és nem szeretném a méréssel a jelenlegi lelkesedésemet elveszíteni.

 

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .