7. nap Réka – Eredmények

Könnyen vagyok így ma reggel, hivatalosan nincs torna, csak két zenés hd. Azt valahol elrejtem a napomban. Délelőtt jönnek komáék karácsonyozni (ha mindkettőnknél kisgyerekek vannak, az összesen 6 gyerekünk közül eddig mindig beteg volt valaki a megbeszélt találkozókkor), ebéd után lesz egy kis időben lazább rész, akkor egymás után eltolom a kettőt. 5-re jönnek másik komáék, mi meg lelépünk férjjel. 3 év után végre visszatérünk abba az énekkarba, ahol megismerkedtünk 10 éve. Ez egy templomi ifjúsági énekkar, aminek hétfő este vannak próbái és minden hónapban egyszer éneklünk misén: gitár, szóló gitár, basszgitár, furulya, fuvola + ének. Nagyon felemelő tud lenni 🙂 Szóval ez a hétvége igazi retreat nekem: tegnap workshop, ma énekkar. Sose legyen rosszabb dolgom 😀

Az eredmények, elvégre azért vagyok most itt. Tegnap sem voltam rest mérni. Összesen 5 cm volt a vesztés szombat reggelre. Azóta eltelt egy nap Annával és 3 óra tornával, tegnaphoz képest MÉG 17 cm tűnt el rólam. Tehát 1 hét T-tapp után -22 cm-nél járok. Azt gondolom, ez elég jó. Arányokat nézve főként a felső testemről tűntek a centik, a végtagjaim stagnálnak. Ha be tudom illeszteni a holnapi napba, mérek újra. Anna azt mondta, hogy egy workshopnak hosszú távú eredményei vannak, így meg is beszéltem drága urammal, hogy mehetek a legközelebbi alkalomra is. Alig várom.

Tapasztalataim: a torna beillesztése a napba legfőképp akarat kérdése. Bár mondjuk ezzel nem mondok újat. Biztos receptet nem tudok mondani, nálunk minden nap más, adott napon kell végiggondoljam és döntsek, hogy mikor legyen a torna. Az biztos, hogy a kávét inkább főként az ízéért iszom. A testemet sokkal összeszedettebbnek érzem és megtapasztaltam, hogy vannak izmaim olyan helyen is, ahol eddig nem is gondoltam. Nekem nagy célom, hogy a tartásom javuljon, Ildikó eredményei nagyon ösztönzőek. Mindenkinek csodaszép vasárnapot!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

4 thoughts on “7. nap Réka – Eredmények

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .