8.-9..nap Megy ez!

A tegnapi reggel gyilkos volt. Meggondolatlanul nekikezdtem a két gyakorlatsornak. Hát mit mondjak. A végén már szorítottam a fogam. Mosolyogni nem volt erőm. Elosztva 3 ülő HD, 2 biciklizés és 2 háromszámolásos. A többi így utólag csak pihenés, lazítás volt. Most már értem, hogy ennek az edzéstervnek miért az elszánt nevet adta Anna. Kis pihenés után magamhoz tértem, és indulhatott a nap.

Napközben igyekeztem figyelni az ivásra. Lassan sikerül elérnem, hogy eleget igyak.  Este kicsi lányom apát kérte az esti meséhez, én pedig nyugodtan neki álltam az esti programomhoz. már azt hittem, hogy alszik a kincsem, amikor is hívott, hogy feküdjek le mellé, mert ő rosszat álmodott, és egyébként sem tud elaludni. Na mit tesz ilyenkor egy anya? Naná, hogy mellé feküdtem. Na ennek egyenes következménye lett, hogy elaludtam, így aztán a blog írás tegnap elmaradt.

Nagy meglepetésemre ma reggel izomláz nélkül ébredtem, és korán, bőven volt időm magamra. A ma reggeli tapp sem volt könnyű menet: 3 talaj edzés. És sikerült végigtornáznom! És nincs izomlázam! És még valami: A páromat sikerült rávennem, hogy naponta 1-2 sorozat HD-t csináljon. Kíváncsi vagyok, meddig csinálja. És hogy nála milyen hatása lesz

.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .