8. nap – Dóra

 

Sziasztok!

El sem hiszitek, de már egy teljes hét eltelt és ezzel a mai nappal megkezdtük a 2. hetet 🙂

Ezen a héten az alvás és a T-Tapp összefüggését próbáljuk megfigyelni. Van egy kutyusunk, aki beteg, ezért időnként éjszaka is ki kell mennie a dogát elvégezni, így sajnos hiába tudnék aludni (mert tudnék), fel kell kelnem. Most éjszaka is háromszor engedtem ki az udvarra Csoki kutyát. Emiatt kicsit álmosan ébredtem. Hamar összeszedtem magam és a szokásos feladatok sorából – reggeli készülődés, munka, angolra készülés, majd angol óra – természetesen nem maradhatott ki a mai edzés sem. Ma megint két talajos videó volt az edzéstervben. Anna az általa összeállított, felvett 5 álló és 5 talajos videót váltogatva állította össze az edzéstervünket, így nem válik unalmassá. A három számolásos gyakorlat, a bicikli és a félbéka már egész könnyedén megy. Viszont ma a gyakorlatok között, szétosztva 3 ülő HD is volt, az utolsót már kicsit nehezemre esett megcsinálni.

Reggel a tegnapi diva gyakorlat miatt az oldalamban, csípőmben enyhe izomlázat éreztem, ezért hiába nem volt a sorban a diva, a két csodás lábak után még azt is megcsináltam, hogy kidolgozzam az izmaiban ragadt tejsavat. Az edzés végére kellemes elfáradtam.

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .