8. nap- új hét, új edzések, újabb éledő izmok- Zsófi

Mivel jelenleg első szériásak vagyunk nem csak mi, hanem Anna biztos, hogy duplán dolgozik. Szombaton egy workshopot tartott Pécsen (irigyellek Titeket Pécsiek, biztos, hogy szuper jó volt!:), majd összeállította a következő heti menünket, új videóval és kihívással. Mindezt a fokozatosság és a határok feszegetése jegyében tehette, mert egyértelműen szintet léptünk. Azt is mondhatnám középhaladóak lettünk. 🙂

Összehasonlítva a múlt heti menüvel, bizony az csak a felvezetés volt. 🙂

Ezen a héten a múlt heti 2 álló gyakorlatot váltjuk három teljesen új talajos gyakorlattal. 🙂

Mivel a mai nap az “álló 1. edzés” ismétlése jegyében telt, még könnyű dolgom volt, mert mindhárom gyakorlatot (bemelegítés, plié, Hd-k) igen megszerettem.

Azonban a fő vonalat múlt héten is kiegészítette egy mini kihívás (naponta 2 zenés HD volt), ami e hétre egy zenés HD és a “csodás lábak” gyakorlat lett. Háááááát…..középhaladósság ide vagy oda, megizzasztott ez a gyakorlat keményen. Kaptunk hozzá egy videó segédletet is, ahol Anna elmondja, ezt a gyakorlatot modellek is végzik , akár naponta többször mi is megtehetjük. Aztán jön a gyakorlat. Küzdés, fújtatás, izzadás, has behúz, láb feszít és még egyszer és még egyszer, kész. Aztán kiderül, hogy ez csak egy sorozat volt, lehet ebből akár többet is. Többet?! Jesszum, úgy éreztem  a lábaim csak hagyján, de kiszakad az alhasam. Szerencsére a hasizom a leggyorsabban fejlődő izom, így inkább csak meglepett, hogy ennyi idő után is van új a nap alatt és van még megdolgozandó izom.

De hát nem ezt várja az ember egy kihívástól, hogy mindig legyen hová tovább lépni?! 😉

És tudjátok, mi a legjobb? Épp ma, mikor a napi tornát csináltam, gondoltam arra ,hogy jobban kell az alhasamra figyelnem, mert mintha úszógumim kezdene lenni, főleg, hogy a bordák, csípő területe elkezdett vékonyodni- izmosodni, még jobban látszik.  Így teljesüljön minden kívánságom! 🙂 😉

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .