9.nap

Be kell valljam őszintén az eddigi legnehezebb napomon vagyok túl. Az oka pedig nagyon egyszerű, ezt láttam, mikor kinéztem reggel:

Rettenetes köd volt nálunk egész nap, füstös, büdös. Amióta tornázom, sokkal kevesebbet fulladtam, de ma egész nap, mintha egy három számmal kisebb mellényt viseltem volna. Szinte már fogalmazgattam magamban, hogy mit fogok ide írni, hogy miért nem tornáztam, de aztán valami megint átbillent bennem- azért is megpróbálom!

Nagyon kíváncsi voltam a talajgyakorlatokra, mivel az álló gyakorlatok többségével már találkoztam, ezek viszont teljesen újak nekem! Jelentem: tetszik! Igaz, hogy többször elfogyott a szusz, és a hasamtól nem tudtam előre hajolni és a lábaim nemhogy kinyújtani nem tudtam, de inkább V betűre hasonlított ÉS MÉGIS. Érzem a megmozgatott izmokat! Mondjuk örülök, hogy fotót nem kell mellékelni róla 😀 😀 Úgy éreztem magam, mint egy cirkuszi rozmár.. 😀

És ami a legjobb: este a férjem átölelt és feltűnt neki, hogy feszesebb a hátam és kisebb a hurkám!!!! wow…még a végén eltűnnek…. 😀 😀

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .