2016-02-28

Alapozó kihívás

Hamarosan itt a hivatalos 60 napos T-Tapp kihívás. Idén kissé később, február 15-től április 15-ig tart.

ide kattintva megtaláljátok a tavalyi nyertesek sikertörténeteit és fényképeit–>>> 

Volt egy magyar nyertesünk is Hella, akinek sikerült ingyen kijutna Floridába. Az ő eredményeit is megtalálod a sikertörténetek között. Hamarosan magyarul is olvasható lesz a sikertörténete és a beszámolója is a kint töltött pár napról.

A tavalyi kihívás csoport nagyon nagy segítséget nyújtott abban, hogy kitartsunk a torna és mozgás mellett, még ha csak napi pár percünk is marad a mozgásra. Idén is tervezem, hogy egy 60 napos kihívás csoportot indítok, de előtte szeretnék egy bemelegítő, alapozó 4 hetes programot ajánlani nektek.

Sokatoknak nincs meg teljes T-Tapp gyakorlatsora, ezért szeretném, ha ez a 4 hét arról szólna, hogy az ingyenes you tube videókat használjuk, ismerkedünk velük és adok hozzájuk tippeket, trükköket, hogy lehet hatékonyabbá tenni. Így, mire evvel végzünk hatékonyabban fogod tudni a gyakorlatokat használni és  az eredményeid is jobban lesznek a 60 napos alatt. És együtt, egymást támogatva jobban kitartunk a céljaink mellett.

A legtöbb információ a Facebook zárt csoportban történne, persze a legfontosabb dolgokat emailben is átküldöm.
Lehetőség van az alap kukucskáló csomagra, ami a facebook csoportot, és az ott kapott információkat tartalmazza, valamint a személyes csomagra is, amiben egy 30 perces Skype konzultáció ára is benne van, ahol 1-2 általad választott gyakorlatot tudunk részletesen átbeszélni, áttornázni.

Ha érdekelne az alapozó kihívás, akkor kérlek add meg az adataidat az alábbi űrlapon.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Jelentkezési határidő:2016. január 17. (technikai problémák miatt január 24-ig)
A 4 hetes alapozó kihívás 2016. január 18-2016. február 15-ig tart.