Bejelentkezés

Sziasztok!

 

Gyakorlatilag eltűntem (úgy érzem mindenképpen magyarázattal tartozom…), de hála Istennek nem a tornától csak innen az internetről. Karácsony alatt csak HD-re volt időm ( a férjem lelkész – nálunk sűrű a karácsony :)), és rögtön utána családi okokból hirtelen elutaztunk anyósomhoz. Nem volt időm jelezni, ott pedig nem volt internet. Az ott töltött 3 nap alatt a férjem belázasodott, így jöttünk haza is és azóta sorban az egész család – beleértve engem is. Neki tüdőgyulladása lett, a törpék egyelőre csak lázasak, köhögnek. Én sem vagyok jól, ilyenkor bekapcsol az asztmám is.

Úgyhogy tornázom, de őszintén megmondom, hogy takarékon. Aminek örülök, hogy  a végső cél, miszerint épüljön be a torna, egyelőre megvan, hiányzik, ha kimarad. Ma is tornáztam – csak kicsit öregesen 😀 Szeretem a T-Tappot!

Megyek is, mert két lázas manó vár…Még jelentkezem!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

2 thoughts on “Bejelentkezés

  • Szia! Jó hallani Rólad 🙂 Azt gondolom, hogyez is lényeges része a t- Tapp az életem része mottónak…Hogy néha rendszeresebben összejön, és hát az élet hozza a maga dolgait, s néha ki-kimarad…S atzán megint újjult erővel kezdi az ember! Búék és jobbulást az egész családnak 🙂

  • Tudod,nagyon jó,hogy bejelentkeztél és nem szó nélkül tűntél el…..Becsüllek és örülök hogy a belső határozottságoddal példát mutatsz azoknak is,akik ugyanolyan hajszolt életet élnek,mint Te.Az a fontos,hogy pici időt mindig szakitasz magadnak,s majd ha nagyobbak lesznek a csemeték,biztosan több időd lesz magadra is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .