Beköszönő- Zsófi

Sziasztok!

Zsófi vagyok, 33 éves, jelenleg gyed- en, otthon lévő kismama.

Egy éve, veszélyeztetett várandósként nyugalomra ítéltek, ráadásul az inzulinrezisztencia miatti hormonproblémáknak “hála” 16 kilót szedtem fel szülésig.

Biztattak, hogy az majd csakúgy lemegy – de utólag már tudom, ezt elhinni, naivság volt a részemről. Egy darabig türelmes voltam, de aztán újra és újra kinyitva a szekrényemet, eluntam a régi ruháim, szoknyáim után való sóhajtozást. Keresgélni kezdtem mindenhol valami olyasmi torna után, ami itthon végezhető, minimális eszközökkel (értsd gyakorlatilag semmi nem kell hozzá :), mégis hatékony a hormonháztartásomra és a centivesztés ellen sem tiltakoznék. Már kezdtem volna feladni, hogy mindez csak horribilis áron, sok utazással lenne megvalósítható, de akkor:

Anna belinkelte az oldalát egy inzulinrezisztens facebook csoportba. Rákattintottam, olvasgattam, ismerkedtem, feliratkoztam. Jöttek a levelek, a torna linkek és bár akkor még nagyon nehezen tudtam elszabadulni tornázni, a Hoe down gyakorlatokat hamar megszerettem. Aztán szép lassan alakulni kezdett a T-tapp csoport a facebookon, augusztusban rögtön bele is ugrottam egy kihívásba, majd jött az első workshop, egy újabb kihívás, egy újabb workshop…egészen a mostani izgalmas feladatig, a blogolásig. 🙂

Nagyon szeretem a T-Tappot. Szeretném, ha ez minél több emberhez eljutna,annyira jó és hatékony ez a módszer.

Az pedig, hogy ebben valamilyen formában segíthetek külön örömmel, izgatottsággal és motivációval tölt el.

Bízom benne, hogy ez a 30 napos kihívás/ blogolás sokakat elindít majd az úton és belevágnak ebbe az izgalmas mozgásformába!

Hajrá, hajrá! 30 napra fel! 🙂

Zsófi

 

 

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!