Bemutatkozás: Mária

Sziasztok! Restyánszki Mária vagyok, 50 éves, két gyermekes édesanya. A fiam már kész felnőtt, 25 éves. A lányom 9 éves, igazi kis cserfes fruska. Gyógyszerészként dolgozom, két hetente 3-4 napot ügyeletezem (azaz éjszaka is dolgozom).

A lányom születése után már nem mentek úgy le a kilók, mint korábban. Így aztán el kezdtem keresgélni a különböző mozgásformák között. Arra egész gyorsan rájöttem, hogy nálam az ugrálások, a futás szóba sem jöhet. ( Egyáltalán ezek nőknek való mozgások??)

Kb. két évvel ezelőtt találtam rá a tapp-ra. Próbálgattam, barátkoztam vele a youtube-s videókon keresztül, de akkor még nem értettem. Aztán Anna honlapját találtam meg, a tavalyi kihívást már csináltam, de még akkor sem értem el azt az eredményt, amit vártam. Végül az alapozó kihívás hozta meg a fordulatot. Ott éreztem meg, hogy mi is a T-Tapp, az életem része program csak megerősített, segített beleilleszteni a napjaimba a tappot. A rendszeresen visszatérő fejfájásom elmúlt, a közérzetem jobb lett.

Szóval most már sokkal nagyobb elszántsággal vágok bele ebbe a kihívásba. Kíváncsi vagyok, mit érek el vele. Azt már tudom, hogy én reggelente (hajnalban) tudok igazán tornázni. Az egészségemre, közérzetemre jó hatással van a tapp. De vajon a titkos vágyamat (40-es méret, ami kb. 2 mérettel kevesebb mint a mostani) el tudom érni?

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

3 thoughts on “Bemutatkozás: Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .