Bemutatkozás – Réka

Sziasztok!

Réka vagyok, 30 éves, 4 gyermek édesanyja, a T-Tapp az életem része program egyik blogolója. Jelenleg a gyermekeim töltik ki a mindennapjaimat. A két “nagy” már ovis, a kicsi lány bölcsis (lenne, ha nem itthon ülne folyton betegen), a legkisebb épp elkezdte a hozzátáplálást. Csend és nyugalom nincs sok a házban, folyamatos a zsizsegés és “anyázás” (Anyaaaaaaa). Náluk csak egy dolog van fontosabb, a házasságom, a férjem, a vele töltött idő – ami eléggé szűkösre van szabva. Mindezek mellé kerestem valami mozgásformát, amit itthon is tudok végezni, hatékony is és nem órákig tart (mert se idő, se kitartásom), ráadásul a torna sose volt erősségem. Világ életemben túlsúllyal küzdöttem és 30 éves fejjel értem meg arra, hogy ezzel valamit kezdjek, most már ténylegesen, mert a gyerekeimnek 20 év múlva is szükségük lesz rám.

A Tappal egy anyukás fórumon ismerkedtem meg, ahol többen kíváncsian kutattuk a választ arra, hogy valóban elég napi 15 perc torna és ennek az otthoni kivitelezése is lehet hatékony. Az ottani mini kihívás résztvevői között Anna kisorsolt egy testkefét, amit én nyertem meg. Soha semmit nem szoktam nyerni. Nem vagyok egy szerencsés típus. A nyeremény megérkezése után a kefe hamar a fiók mélyére került, de Anna valahogy mindig visszatért az életembe a tornával, a testkefe meg újra és újra kikerült az éjjeli szekrényemre. Nagy tappogónak még azért nem nevezném magam, de a gyerekeim tudják, hogy ki Teresa néni és ki Anna néni, néha próbálom rávenni őket arra is, hogy mozogjanak velem.

Az elkövetkező 30 nap nagy kihívás lesz számomra is, mert a mozgás még nem az életem része. Sokszor kiszámíthatatlan egy napom, a hetem. A gyerekek még kicsik, elég betegesek. A legkisebb a maga 6,5 hónapjával azonban a legmeghatározóbb. Ha az éjszaka jól telt, én is kisimultabb vagyok, ha óránként keltem, akkor kávéval a kezemben, zombiként végzem a kötelező pelenkázásokat, ebédfőzést, etetést, ovi-bölcsi járatot…stb. Az az elhatározásom, hogy ebbe a kicsit zilált életbe is beillesztem a tornát, ezt a tornát. Az irány jó, jelenleg ketten betegek, szóval innen lesz szép elindulni és a végén nyertesként kikerülni: a T-Tapp az életem része.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

4 thoughts on “Bemutatkozás – Réka

  • Köszönöm, hogy elvállaltad a blogolást. Nagyon várom, hogy a rendszeres T-Tapp hogyan fog neked segíteni a mindennapokban. Vannak sejtéseim, de majd a végén megbeszéljük! Addig csak ügyesen és mindent bele!

  • Réka, olvasni fogom a napi bejegyzéseidet, kitartást kívánok! Valódi zsonglőrmutatványok a mindennapjaid, ebben biztos vagyok….

  • Annyira ügyesek vagytok! Minden elismerésem, hogy vállaljátok a napi tornákat az apró népség mellett, sőt még le is írjátok! Nagyon szurkolunk a háttérben és örömmel olvassuk a bejegyzéseket!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .