Bemutatkozás-Barbara

Sziasztok!

Barbara vagyok, 36 éves belgyógyász orvos. 9 éve férjhez mentem a missziós lelkészként szolgáló szerelmemhez. Budapest sűrűjéből egy kis, határontúli faluba kerültem (amit egyébként nagyon szeretek 🙂 ), majd 4 év alatt 3 gyönyörű fiam született. Ez alatt az idő alatt távmunkában dolgoztam egy orvosi cégnek, és most is géphez és székhez köt a munka, orvosi munkát nem végzek. A fiúk itthon tanulnak, én tanítom őket (hosszú történet, a lényeg, hogy a kényszer hozta így, de meglátva benne Isten vezetését mára már nem cserélném semmire 🙂 ).

Érzelmi evő vagyok és noha nagyon jól érzem magam a helyemen, de a testem sok-sok kg-ot szippantott magára az eltelt évek változásai alatt. Mindenkire figyeltem, csak magamra nem. Orvos vagyok, tudom, mivel jár, de most már érzem is. Asztmás lettem, IR-es, fájnak az ízületeim stb.

Kb. két éve (- ugye Anna?) találtam a T-Tappra egy amerikai otthonoktató édesanya oldalán. 12 (!!!) gyermeke van és a T-Tapp változtatta hatalmas zombiból, energikus édesanyává. http://tappanjvelem.hu/sikertortenetek-charlotte-siems/ Megfogott, hogy ha neki sikerült, akkor nekem se lehet kifogásom! Kerestem az itthoni oldalakon és ekkor találtam Annára. Azonnal megfogott a személyisége, a kedvessége, sokat segített. Már egy-két torna után éreztem, hogy ez a mozgás nagyon más! Különösen az volt jó, mikor a facebook fórumon nyertem egy fél órás skype órát Annával. Kijavította  a mozdulataimat és wow! 10x hatékonyabb lett minden…Perdig már azt hittem, milyen jól megy 😀 😀

Aztán jött az asztma és a nagyon erős fulladás, szinte a fotelből sem tudtam felállni. Abbahagytam és nem volt lelkierőm újrakezdeni. Most is fulladok, de tudom, hogy ez az egyetlen esélyem – így vágok bele ebbe a blogírásba és újra a tornába….

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!