Január 10. Egy érzelgős nap, ahol egyszerre sírok és örülök

Mióta itthon vagyunk a nagylánnyal, mert beteg az idő csak úgy folyik ki a kezeim közül. Hiába tervezek be sok dolgot, hogy ezt meg azt meg fogom csinálni és végre utolérem magam a feladatokkal. Mindig jönnek újabb és újabb feladatok.

Reggelente ellenőrzöm ki és mit írt a csoportjaimba, írtak-e megkereső emailt. Ezekre válaszolok és ekkor jött a mai első érzelmi zuhany. Elolvastam az első 4 visszajelzést a T-Tapp az életem része programról és elkezdtek potyogni a könnyeim.

Idéznék néhány gondolatot a visszajelzésekből:

“Szerettem, hogy nem kell ugrálni a gyakorlatok közben, nem izzadok, mégis érzem az izmaimat. Kevés időt igényel, változatosak a gyakorlatok, nincsenek nagy ismétlésszámok. Tetszett, hogy az utasítások magyar nyelven vannak 🙂 és hogy mindig szólsz, figyelmeztetsz egy-két “apróság” miatt: has behúz, térd kitol stb. Nagyon tetszik Anna, hogy olyan “emberi” vagy, nem pedig egy elérhetetlen és nem evilági illúzió, amilyen sosem leszek. Az is nagyon jó, hogy a saját lakásodban vetted fel a videókat.”

“Nagyon jónak tartom a programot, akikkel beszélek mindenkinek ajánlgatom mióta én elkezdtem. A lányaim és a vejem is velem együtt csinálták, ők is azt mondták, hogy sokkal energikusabbak, s a vőmnél a cm vesztés is látványos. Lejegyzeteltem magamnak a feladatokat, s azokkal szeretném folytatni, a jövőben majd még lehet újra jelentkezek veled együtt csinálni, mert úgy lehet kitartóbb leszek”

Ilyen és hasonló vélemények után nem szégyellem bevallani, de elkezdtem bőgni. Ilyenkor, mikor visszajelzéseket írtok és látom, hogy jó és van értelme azt csinálni, amit csinálok töltekezem energiával és beindulnak a gondolatok és próbálok agyalni, hogyan tudnék még jobban segíteni.

De sajnos be kell valljam, a kisördög nálam, mióta Nóri beteg győzésre áll. Nem tornáztam teljes edzéseket, csak 1-1 HD volt a napi menü. Sajnos így jár az, aki sokat beszél róla és visszagondolva cselekvésre nem jut ideje. Mikor lelkesen válaszolgatok a megkeresésekre, teljesen belendülök és visz magával a lendület és telik az idő.

Este ismét elővettem a MORE edzést és a mini tippes videókat kezdtem lejegyzetelni. Már megint bebizonyosodott számomra, hogy a T-Tapp egy csoda. Olyan egyszerű mozdulatokra, mint a felállás, leülés, földre leülés és onnan felállás, valamint a lépcsőzés ad módszert, hogy tehermentesítsd a térded és közben még rehabilitáld is, vagyis mozogsz és közben gyógyítod magad. Sehol máshol nincs ilyen! A hétvégén a lányoknak meg is fogom mutatni a módszert. Kíváncsi vagyok mit szólnak majd hozzá. Ezek a 3-4 perces tippek könnyen mentek, gyorsabban végeztem velük, mint a 43 perces MORE tanító edzéssel. Annyi minden van belesűrítve az edzésekbe, hogy csak így, ha leírom amit Teresa mond tudatosul bennem, és így ezek után nézve a mozdulatokat még ennél is több információ árad hozzám. Mi lesz velem, ha majd a tényleges mentorálást is elkezdem. Szét fogok robbanni a sok tudástól és végre olyanoknak is jobban tudok segíteni, akik más módszerrel nem tudnak mozogni.

Nagyon büszke vagyok a T-Tapp az életem program 2. szériájának résztvevőire, lelkesek, betartják a feladatokat és még élni is van idejük, nem veszik el a sok órányi torna a mindennapjaikat.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

6 thoughts on “Január 10. Egy érzelgős nap, ahol egyszerre sírok és örülök

 • Na, látod, Anna, ezektől, amiket leírtál vagy ilyen “emberi”! Ismered a hibáidat, feszegeted a korlátaidat, szükséged van a pozitív visszajelzésekre, ez teljesen természetes!
  Naná, hogy van értelme csinálni, és nem kell görcsölni, ha kevesebb fér bele valami miatt, akkor kevesebb fér bele, emberek vagyunk! (idézet vége, valami hasonlóval biztattál te is, mikor nekem nem sikerült… 😛 )

 • A Tapp egy valódi csoda!!
  A More (nekem a More2 van meg) tényleg szuper!! Anyunak vettem, de a rövid edzéseit nagyon megszerettem én is. A seprűs, a sétálós vagy A NAGY kedvenc ülve-torna mindennapi csemegém lett.
  Remélem, eljutok majd a következő workshopra, addig meg várom a beszámolókat, hogy tetszett😉

  • Hát a MORE2 nekem is megvan, de még nem néztem bele alaposan. Hamarosan (ha végeztem a MORE1 edzéssel) következik az is, sőt már van MORE3 is…
   Várom, hogy újra találkozzunk a workshopon. Biztos hamarosan újra megyek Budapestre! Tudod, jön a 60 napos kihívás 😉

 • Olyan jó olvasni ezeket a mély érzéseket….. Alig várom,hogy beavass ezekbe a kis titkokba 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .