Január 11. Újabb elfolyt nap

A napom fejfájassal kezdődött, vagy inkább az előző napom folytatódott így? Mindegy is, de az egész napomra rányomta a bélyegét. Valamikor kora délután eszméltem fel, hogy végre van életkedvem és nem csak pihengetek Nórival. Folytattuk a párnagyártást, mert persze a nagyfiú is szeretett volna magának.

Aztán jöttek a hírek a mini retreat csoportban,  a t-tapp az életem csoportban és ismét feltöltődtem. Végre meg mernek nyílni a tagok és megosztják az eredményeiket, tapasztalataikat egymással. Annyira jó olvasni, hogy nem csak testi, de lelki és szellemi javulást is tud adni a torna, amit mástól még nem kaptak meg.

Hogy jobban tudsz aludni, ha T-Tappal zárod a napod?

  • Hiába lefekvés előtt csinálod, attól még nagyon jót fogsz aludni és még sokat sem kell várnod rá, hogy el tudj aludni.
  • Hiába megy fel a pulzusod, de hamar visszamegy és segít a mély és pihentető alvásban.
  • Hiába érzed, hogy tele lettél energiával és felfrissültél. Ha aludnod kell, gyorsan sikerül álomba szenderülni.

Nem hiszed? Próbáld ki és cáfolj meg! 🙂

Estére kelvén javult a napom és izgalmas levelezést folytattam egy kedves Tapp-baráttal, aki segít nekem egy új arculatot kialakítani a honlapomon, vagyis egy friss és új logó terveződik a háttérben. Szeretnék egy olyan logót létrehozni, amire jó ránézni és kifejezi a Tappanj velem életérzést és ahova jó tartozni. Nagyon várom az első vázlatokat vissza. Mint egy kisgyerek izgatottan, kíváncsian és türelmetlenül várom 🙂

Napközben volt időm gondolkodni és a MORE edzést nézegetve eszembe ötlött egy újabb program ötlete. Részleteket majd később hozok, de izgalmas lesz és sokak számára hiánypótló és várt program.

Összességében a mai napomat ez a dal tükrözi. Jó hallgatózást!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .