Január 8, mindjárt hétfő

Vasárnap a családé, és a pihenésé. A reggeli megint ráérős volt, így kipróbáltam végre a karácsonyra kapott szilikon amerikai fánk sütő formámat és Szafi-féle szénhidrát csökkentett fánkot is. Nekem nagyon ízlett, a gyerekek segítettek kidíszíteni és elfogyasztani is 😉

Sajnálatos módon a hűtőnkben tavaszi éghajlat lett és 20 fok van benne, de nem mínuszban… így mentettük, ami menthető és gyorsan azt fogyasztottunk, amit találtunk. A többit pedig kivittük az erkélyre. Még jó, hogy nem nyár van, így legalább nem romlik az étel, csak megfagy. Úgyis mindig joghurt fagyit kértek a gyerekek, most megkapták. Persze nem evésre, csak látványnak. Jó kis hűtő takarítás után visszatértem a lányokhoz, a gyerek meg moziztak a neten kicsit addig.

Legtöbb esetben családi program van vasárnap, de most ugye programváltás volt a honlapon is és ugye a T-Tapp az életem része első szériájának zárása.

Nem tudom olvastátok-e már a lányok záró sorait, ha nem akkor kattintsatok ide és megtaláltátok a teljes 4 heti írásaikat. Barbi kicsit elmaradt a többiektől, sajnos a család minden tagja lebetegedett. De nem adja fel, a mostani csapathoz csatlakozva folytatja a beszámolóit újult erővel!

Szóval a háttérben ilyenkor mennek a levelet, facebook üzenetek és ugye a segítség, támogatás és a befejezéshez elengedhetetlen kérdőív összeállítás.

Az új csoportnak már elkészült a támogató zárt Facebook csoport, ahol pluszban kaphatnak segítséget és támogatást tőlem és egymástól is. levelek időzítése, hírlevél gyártás. Szóval ma is volt teendőm.

Mikor úgy éreztem itt az idő a következő edzés kéziratát elkészíteni jött a ráeszmélés, hogy a nagylány nagyon lázas és törődést igényel.

Torna tervek félretéve, pihenés a lánnyal és a nagyfiúval.

Újratervezés indul, majd holnap pótlom. És ez így van jól…

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .