2015-01-03

Kihívás jelentkezési szabályok

image001Kihívás jelentkezési szabályok

Kihívás jelentkezési szabályok letöltése innen 

Kérlek, olvasd el az összes szabályt és instrukciót és töltsd ki a megfelelő helyen a Challenge Entry Form (kihívás jelentkezési űrlap) a kért információkat.

Valamit írnod kell a megjegyzés mezőbe. Ha nincs semmi megjegyzésed, akkor írj „N/A”-t. Miután a kezdő információkat beírtad a jelentkezési űrlapba, a lap alján kérlek üss egy ENTER-t ami után a megerősítő szöveg: „update Succeeded” frissítés sikeres volt felirat jelenik meg pirossal a lap tetején. Ha nem kapod meg ezt az üzenetet miután leütötted az entert, akkor nem volt sikeres az információátvitel. A következőkben felsorolom a lehetséges okokat:

 1. Méretezd újra a fényképeket és próbáld újra
 2. Frissítsd a böngésződet és próbáld újra
 3. Indítsd újra a számítógépedet és próbáld újra
 4. Válts böngészőt és próbáld újra
 5. Az előzőek közül kettő vagy több megoldási mód együttese

Ha már tényleg megpróbáltál mindent, és az információid mégsem töltődnek fel, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Kitty Eatherly-vel, a challenge@t-tapp.com email címen, vagy hívd a 210-663-7025-as telefonszámon. Ez a személyes telefonszámom. Ha hívnál, akkor kérlek reggel 9 és este 10 között EST (keleti amerikai időzóna szerint-hozzánk képest -6 óra)

 Milyen információkat is kell, megadj a kihívás jelentkezési lapon:

Name/név

Address/cím

City, State, Zip/város, állam, irányítószám

Country/ország

Daytime Phone/nappali telefon

Evening Phone/esti telefon

Cell Phone (if applicable)/mobil szám

Email Address / email cím

Body Type/ testtípus

Category Entered/kategória, amivel jelentkezel

Measurements:/méretek

Pecs/fölött

Bust/Chest/mell-mellkas

Ribs/mell alatt(bordák)

Waist/derék

Abs/has

Hips/csípő

Right Upper Thigh/jobb felső comb

Left Upper Thigh/bal felső comb

Right Lower Thigh/jobb alsó comb (térd felett)

Left Lower Thigh/bal alsó comb (térd felett)

Right Calf/ jobb vádli

Left Calf/bal vádli

Right Upper Arm/ jobb felkar

Left Upper Arm/bal felkar

A méreteket hüvelykben kell megadni tizedes jegy formátumban.

 A kihívás elején és a végén is 5 fényképet kell beküldjél.

Fényképeket fel kell tölteni a honlapra, és követni kell a fénykép szabályokat. Ha nem megfelelő a kép (rossz világítás, vízszintes kép függőleges helyett), akkor értesítünk, hogy készíts újabb képeket. Kérlek, bizonyosodj meg arról, hogy minden fénykép kivéve az újságos teljes alakos képek a fejed búbjától a talpadig benne vagy a képben. Amint elkészítetted a fényképeket nézd meg, hogy jók lettek-e, ha szükséges, akkor fényképezz újra.

A következő 5 fajta fényképet szükséges felöltened:

1.Újságos fénykép: egy fénykép rólad, amin egy 2015. Január 10-i újságot tartasz a kezedben úgy, hogy látszódjon rajta a dátum. Ez a fénykép nem kell, hogy teljes alakos legyen, amíg téged és az újságot is látunk a képen. A jó minőségű képek lehetővé teszik, hogy ráközelítsünk és megnézzük a dátumot, ha szükséges. Kérlek, használj helyi újságot, viszont ha a városodnak nincs napilapja, akkor bármilyen más napilap megteszi. Ha valamilyen okból nem tudnál újsághoz jutni, akkor www.nytimes.com oldalra, ha kattintasz előjön az aznapi újság és állj mellé fényképezkedni úgy, hogy legalább az arcod látszódjon a képernyő mellett.

 1. Egy teljes alakos fénykép ELŐLRŐL!
 2. Egy teljes alakos fénykép JOBB OLDALRÓL
 3. Egy teljes alakos fénykép BAL OLDALRÓL
 4. Egy teljes alakos fénykép HÁTULRÓL

*teljes alakos kép azt jelenti, hogy fejtetőtől a lábujjakig kell, látszódjon a képen. Általában vízszintesen fogjuk a fényképezőt, ami miatt felesleges hely marad a személy mellett és nem is biztos, hogy belefér a teljes alak a képbe, ami diszkvalifikálást jelenthet. Javasoljuk, hogy függőlegesen fényképezzenek le, hogy biztos minden testrész beleférjen a képbe.

Az újságos fényképnek nem kötelező egészalakosnak lennie, nem fog diszkvalifikálni, ha nem teljes alakos az újságos kép.

 Fénykép szabályok

Kizárhatnak a kihívásból, vagy megkérhetnek arra, hogy új fényképet csinálj, ha nem követed a következő szabályokat:

 • A fényképeket a következő napokon kell elkészíteni, nincs kivétel a dátumokra, méretvételre.
  Előtte fényképek: 2015. január 10. szombat
  Utána fényképek: 2015. március. 10 kedd
 • A fényképeket és méreteket (és a végső fogalmazást) a 60 napos kihívás oldalára kell feltölteni 3 napon belül. Ami azt jelenti, hogy minden információt fel kell, tölts legkésőbb a következő dátumokig:Előtte fényképek/információ: 2015. Január 13. Kedd
  Utána fényképek/információ/fogalmazás: 2015. Március 13. Péntek
 • Amíg a fényképek és méretvétel a megfelelő napokon történt, kivételt tehetünk, ha nem férnél bele a 3 napos időkorlátba. Ha internet hozzáférés nélkül kell utazz, akkor kivételt tehetünk veled. Kérlek, ez ügyben keresd Kitty-t a challenge@t-tapp.com email címen, hogy engedélyezze az időhosszabbítást.

A jelentkezési űrlap 2015. január 10-én lesz megnyitva 13:00-kor magyar idő szerint és nyitva marad 2015. Január 14. magyar idő szerint 9:00-ig. Az űrlap ismét megnyitásra kerül 2015. március 10-én magyar idő szerint 13:00-kor, és nyitva is marad 2015. március 14. magyar idő szerint 9:00-ig.Ha javításra, vagy újra felvitelre van szükség az adataidban, akkor erre engedélyt fogsz kapni, ne pánikolj a dátumok miatt.

Körültekintően fényképezz 

Azt a személyt, akit megkérsz a fényképezésre tudasd arról, hogy teljesen benne kell legyél a fényképben,  olyan közelről készítse a fényképet amennyire csak lehet addig, míg még teljesen fejtől lábujjakig benne vagy a képben.  Kérlek, nézd meg a képeket, hogy tiszta-e, nem homályos, van-e elég fény, és hogy függőleges lett-e fényképezve. Így megbizonyosodhatsz arról még időben, hogy jól sikerültek-e a képek.

 • Bizonyosodj meg arról is, hogy amikor feltöltötted a fényképeket, azokat ott is állítva látod-e. Ha a fényképek sötétek, homályosak, vagy szemcsés, akkor nem fogjuk megfelelően látni és nem engedélyezzük azokat, és a kihívásban sem tudsz részt venni. Ha a képek nem állóak a feltöltés után, akkor meg fogunk kérni arra, hogy töltsd fel újra őket helyesen.
 • Állj kényelmesen, ne T-Tapp alapállásban.
 • A 60 napos kihívás nyerteseinek fényképét marketing and reklámcélból felhasználjuk. Kérlek állj lazán a fényképeket, ne tartsd kifelé a karokat, illetve ne állj T-Tapp állásban.
 • Nézz egyenesen előre a fényképeken.

Amikor oldalról készíted a képeket, akkor is előre nézz, ne a fényképezőgépbe. Ha hátrafelé nézel, vagy oldalra megváltoztatja a test tartását és nem megfelelően mutathatja azt.

 • Mentsd el a fényképeket és méreteket magadnak is.

Az űrlap megőrzi az adataidat, de nem engedi látni azokat, amikor a végső adataidat viszed fel. Ezért kérlek minden fényképről és méretről készíts másolatot saját magadnak, hogy tudd milyen változást értél el.

 • Fontos, hogy testhezálló ruhát viselj az előtte és utána fényképeken.

Előnyben részesítenénk, ha testhez simuló sportruházatot viselnél (vagy fürdőruhát, ha szeretnél). Hétköznapi ruha eltakarhatja a problémás területeket ahelyett, hogy megmutatná. Teresának látni kell a problémás területeket és a változásokat, amit 60 nap alatt elértél. Kérlek, olyan képeket tölts fel, amik MEGMUTATJÁK a problémás területeidet, azt ahonnan fogyni, formálódni, feszesedni szeretnél. Nagy segítség, de nem kötelező, hogy ha ujjatlan felsőt viselsz. Bő jóga nadrág, melegítő alsó, hatalmas pólók nem megfelelő választás az előtte – utána fényképekhez, ezek viselése kizárhat a kihívásból. A megfelelő ruha választása segítséget nyújt Teresának, hogy könnyebben döntsön. Ha látja a problémás területeket, és hogy azok hogyan változtak a 60 nap alatt nagyobb esélyt ad neked a nyerésre.

Megjegyzés: Tudjuk, hogy ijesztő lehet fényképet készíteni, amikor nem vagy megelégedve avval, ahogyan kinézel, de használd fel ezt arra, hogy ösztönözzön a kihívás alatt, hogy beleadj mindent és várd a változásokat. Igen, meg tudod csinálni! 🙂

 • Ne viselj azonos színű ruhát tetőtől talpig úgy, hogy semmi sem látszik a bőrödből, ez megnehezíti, hogy bármit is lássunk a testedből. Nézd meg magad tükörben, és ellenőrizd, hogy minden területet kiemel-e a ruhád, amin változtatni szeretnél.
 • Az utána fényképeket ugyanabban a ruhában készítsd el, mint az előtte fényképeket. Akkor is, ha a régi ruhád leesik rólad. Ekkor két sorozat képet készíts. Egyet a kezdő ruhádban és egy másikat egy feszesebb ruhában. Kérlek, megjegyzésben jelezd, hogy van egy másik sorozat fényképed is. Kitty meg fog kérni, hogy emailben küld el a második sorozat fényképet, így Teresa mindkét sorozatot látni fogja. Ezt azért szükséges így csinálni, mert az űrlap nem fogad dupla fényképsorozatot. Így a képek sokkal látványosabbak és hatékonyabbak.
 • Bizonyosodj meg róla, hogy a fényképek jó minőségűek, legalább 300dpi felbontásúak.

Ha bármikor is szükségünk lenne a fényképeidre további reklámozás céljából, akkor az a jó, ha minél jobb minőségű képünk van.

 • A fényképeket JPEG formátumban kérjük feltölteni.
 • A jóváhagyás a végső feltöltési dátum után egy hétig is eltarthat.

Tudjuk, hogy mindenki izgatott, hogy megkapja a jóváhagyó emailt Kitty-től, és késztetést éreznek email küldeni neki, hogy megkapta-e az információkat. Kitty egyedül nézi át a jelentkezéseket egyesével, megbizonyosodik arról, hogy minden információ megvan-e és helyesen lett-e kitöltve (pl fényképek álló módban vannak-e) Amint ellenőrizte az információkat fogsz csak emailt kapni Kitty-től, hogy jóváhagyott a kihívásra, vagy esetleg szükség van-e helyesbítésre. Ha helyesbítés szükséges, akkor újra ellenőrizni fogja az adataidat és akkor fog jóváhagyni. Kitty-től az emailek mindig a challenge@t-tapp.com címről fognak érkezni. Igyekszik minél gyorsabban átnézni a jelentkezéseket, de adj neki egy teljes hetet mielőtt emailt küldenél neki, hogy rákérdezz megkapta-e az információidat., illetve jóváhagyott-e. Ha valamilyen okból nem kapsz helyesbítésre felszólító emailt, vagy jóváhagyó emailt egy héten belül, akkor kérlek, írj Kitty-nek a challenge@t-tapp.com emailre,  hogy megbizonyosodj arról a jelentkezésed nem veszett-e el az éterben. Ha megpróbáltál jelentkezni, de valami rosszul alakult, lesz lehetőséged arra, hogy újra feltöltsd az adatokat. Kitty segíteni fog neked, ahogy csak tud, hogy jóváhagyjon a kihívásban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..