2014-01-25

Kihívás köszöntő

Köszöntelek az újabb kihívásomon!

Ez a kihívás kicsit másabb lesz, mint az előző. Itt szeretném, ha végig együtt tudnánk dolgozni. A facebook csoportot is azért hozom létre, hogy gyorsabban tudjak válaszolni és mindenki láthassa azt.
Ami a facebook csoportban leírok, fájt feltöltök kérlek, hogy ne tedd mások számára közkinccsé. Ezt csak a kihívás tagjaival osztom meg. Ha más is csatlakozna, akkor említsd meg neki, hogy hamarosan újabb kihívás indul. Onnan nehogy lemaradjon.

Szeretném kérni, hogy gyere és vegyél aktívan részt a facebook csoportban! Ha az aznapi tornát teljesítetted, a megfelelő bejegyzésnél kérlek kommenteld.

Ha valami közbejön, kimarad az aznapi torna, gondod-bajod támadt, azt is írd meg. Próbálok segíteni, hogy legközelebb hogyan tudod azt az akadályt legyőzni és mégiscsak valahogy beiktatni a tornát a mindennapjaidba.

Szeretném kérni, hogy szombaton reggel mérd meg magad. Az előző kihíváshoz használt táblázatot is használhatod, amit itt találsz. Valamint egy információt a helyes méretkezésről. A mérést a végén is kérlek tedd majd meg.

A kihívásban egy újabb gyakorlatot is használni fogunk. A neve csodás lábak. Ide kattintva érheted el a leírást róla. Nem kell megijedni, nem kell naponta sokszor megcsinálni. Reggel felkeléskor kell elvégezni az első sorozatot, majd a másodikat este lefekvés előtt.
Napközben ebéd után pedig 2 sorozat Hoe Down.

Gyere és köszönj be még most a facebook csoportba, hogy tudjuk kik is fogunk az elkövetkezendő napokban együtt tappanni.

4 thoughts on “Kihívás köszöntő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .