2013-11-19

Mi is az a T-Tapp?

Mi is az a T-Tapp?miazattapp

Ez egy levédett sorrendű mozdulatsor, ami segít a testünket megfelelő funkcionális helyzetbe visszaállítani. A különleges összetett és minden részletre kiterjedő izommozgás segít jobb tartást elérni mindamellett, hogy növeli az erőnlétet, a gerinc hajlékonyságát, segíti a nyirokfolyadék áramlását, jobb idegi-izom kapcsolatot hoz létre, valamint emeli az alapanyagcsere értékét.

Ez a mozgás egy fizikoterápiás megközelítése a fitnesznek, ezáltal biztonságos azoknak is, akik váll-, csípő-, térd-, nyak és hát fájdalommal küzdenek. Viszont nem csak az ízületi problémákkal lehet eredményeket elérni evvel a módszerrel. Kihívást jelent ez az edzés minden fittségi szinten!

A T-Tapp wellness edzések kívülről és belülről is eredményeket hoznak. Ahelyett, hogy csak arra koncentrálnánk, hogy kalóriát és zsírt égetünk el, hogy fogyjunk, a T-Tapp arra helyezi a hangsúlyt, hogy segítsen a testnek emésztési, kiválasztási funkciók, valamint a nyirokrendszer működését helyreállítani mindemellett az idegi-izom áramlást. Növekvő energia, tisztuló elme, és általános egészség azonnal javul, amint a tested feszesedik és formálódik.

A gyorsabb centivesztés azért észlelhető, mert az izmok úgy jönnek létre, mintha fűzők lennének a testünkben, így képesek megemelni és behúzni a célzott területeken. Ez azért lehetséges, mert a T-Tapp hosszú, szálkás izomrostokat hoz létre, amelyek erősek és hajlékonyak a jobb izomsűrűségért, és nem izomtömeget épít. Sőt, a T-tapp képes arra, hogy az izomtömeget átalakítsa szálkás sűrű izmokká. A legjobb dolog, amit mellékhatásként kapunk, hogy a növekvő izmok támogatják a gerincet rehabilitatív módon. Sok baleset azért alakul ki, mert az izmok nincsenek egyensúlyban. A T-Tapp minden izomcsoportot egyenlően dolgoztat meg, segítve az izmok és az oldalak közötti egyensúly megtartását a helyes állapot visszaállítása érdekében.

Végül a T-Tapp egy jobb-bal agyfélteke, elme-test edzés egyben. Legtöbben hallottuk már a mondást, hogy „ha nem használod, elveszted, de a T-tappal soha sincs késő újraépíteni a fittséget és egészséget! Gyere és fedezd fel, hogy te is képes vagy a T-Tappal.

 

A T-Tapp több, mint egy edzés.

-súlyok, segédeszköz és ugrálás nélkül végezzük a gyakorlatokat

– Nagyon rehabilitatív, főként a derékra és térdre nézve

– A gyakorlatok könnyűnek tűnnek, de olyan edzést kapsz, mint még soha ezelőtt

– Minden izomréteget átmozgat az izom eredésétől a tapadásáig.

– Izomsűrűséget épít, nem pedig izomtömeget.

– A T-Tapp az amozgás, ahol a kevesebb több lesz. Ahelyett, hogy hosszan és keményen dolgoznánk, fedezd fel hogyan válik fontosabbá a mozgás minősége, mint a mennyisége!

 

Gyere és tappanj velem te is!

2 thoughts on “Mi is az a T-Tapp?

    • Kedves Liv! Nagyon figyelünk a helyes tartásra a T-Tapp torna közben, olyan helyzeteket veszünk fel, amikor is védjük a gerincünket. Személyes tanácsadás kereteiben lehetőség van személyre szabott módosításokra, amivel még jobban segíthetjük a fájdalom csökkenését és a javulást.
      Rövid válaszom a kérdésre:igen, lehet gerincsérvvel tappolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .