Miért jó egy T-Tapp workshopra elmenni?

100_7504A T-Tapp eredetileg egy otthoni torna, amit a tv (számítógép) képernyője előtt, otthoni nyugalomban tudunk elvégezni.

Kényelmes, mert

  • nem kell kimozdulni otthonról,
  • nem kell elmenni az edzőterembe, aerobik órákra
  • nem kell mások előtt mutatkozni a számunkra nem megfelelő alakkal,
  • nem szükséges áldozni menő sportfelszerelésre.

Nagyon szép eredményeket lehet elérni egyedül is és nem kell hónapokat tornázni az első sikerekig. Velem együtt több százezren döntöttek úgy, hogy megveszik a T-Tapp DVD-ket és kipróbálják, és csodálatos eredmények születtek, és születnek mind a mai napig.

Viszont, annyira összetett és teljesen más a gyakorlatsor, mint a “hagyományos”, “megszokott” edzések, hogy még az angol anyanyelvűeknek is rengeteg kérdésük felmerül a gyakorlatokkal kapcsolatban. Egyszerre sokfelé kell figyelni, mint amikor kocsit vezetünk. Eleinte azt se tudjuk, hogy merre kapkodjuk a fejünket, lábunkat, aztán szép lassan az oktató segítségével belejövünk, majd további gyakorlással mi magunk rutinosan boldogulunk.

Kérdezheted, jó-jó, de én nem tudok angolul!

Nálunk, Magyarországon és a többi nem angol anyanyelvű országban kiélezettebb a helyzet. Gondot okoz az angol nyelvű szöveg megértése még olyanoknak is, akiknek van nyelvvizsgájuk. Tudom, én is átéltem ezt az elején és a mentorálás közben is. Hiába van angol nyelvből főiskolai diplomád, ha a szakkifejezéseket nem ismerem (anatómia kifejezések, T-Tapp szavak, rövidítések…) Sok időbe és rengeteg kérdésbe került, mire megértettem mikor, mit és hogyan kell végrehajtani.

Ilyen alapos utánajárást nem várhatunk el senkitől, főleg ha még nem is tanulta a nyelvet. Ezért éreztem hatalmas fontosságát, hogy elvégezzem a T-Tapp tréner képzést és magyarul segíthessek sokaknak megismerni ezt a csodálatos mozgásformát.  Jelenleg nem angol nyelvterületen csak Magyarországon és Bulgáriában van T-Tapp tréner. A többi országban nem érhető el anyanyelven ez a mozgásforma. Hatalmas lehetőség és előny számotokra, hogy igaz DVD-ben még nem,de elérhető magyar szakszerű segítség workshop, email  tanácsadás, személyi edzés és heti órák keretében.

hCG-Diet-TTappSokatoknak tudom gondot okoz, hogy angolul van a DVD és ilyenbe nem szívesen ruházna be. A You Tube-on rengeteg videó, gyakorlat van fent. Használjátok őket, próbáljátok ki. Nagyszerűek. Ha megismerkedsz a gyakorlatokkal, és utána jössz el egy workshopra még több minden megmarad és tudod hasznosítani a későbbiekben. Ha mégis elakadnál csak írj egy emailt, vagy írj rám a facebookon és segítek kibogozni a gondokat a gyakorlatokkal kapcsolatban.

Egy- egy workshopon

  • nem kell a kinézeteden aggódj, mert mindannyian okkal vagyunk a workshopon
  • kis csoportos képzésben mindenkire jut elegendő idő
  • megmutatom nektek a T-Tapp alapjait, amit alkalmazva már akár az utcán sétálva, boltban várakozva s pénztárnál észrevétlen “tornázhatsz”.
  • megmutatom, hogy a DVD-vel ellentétben hogyan  érdemes egy-egy gyakorlatot mecsinálni, hogy végre is tudd hajtani, nem kell úgy kapkodni minta filmen
  • Személyre szabott tippeket kapsz, hogy a te problémádra melyik gyakorlatnál min kell változtass kicsit, hogy az ízületeket védd, fájós részeket kíméld és erősítsd.
  • Megismertetlek benneteket a T-Tapp alapgyakorlatával, ami segítségével a zsírégető tartományba jutsz fele annyi idő alatt, mint hagyományos edzéssel (Cooper Intézet által végzett klinikai kísérletben jegyezték fel- gondolom Cooper neve mindenkinek ismerős az iskolás testnevelés óráiról

A kapott tudással a fejedben képes leszel az angol nyelvű videó segítségével végigcsinálni a gyakorlatokat, mert az izmaid már érezték, amit kellett, a fejedben pedig ott kavarognak a gondolatok-tippek magyarul. Hidd le képes leszel rá! A videón látottak, a magyarul hallottak összeállnak majd egy egésszé.

Szóval, ha szeretnéd alaposabban megismerni ezt a mozgást és apró trükköket és módosításokat megtanulni, amivel az eredményeidet javíthatod, akkor ott a helyed egy workshopon.

Az alábbi linken tudsz jelentkezni a mostanában tartandó workshopjaimra.
kattints ide >>

Ha szeretnéd, hogy a te városodba is eljusson a T-Tapp, kérlek írj egy emailt nekem a tappanjvelem<kukac>gmail.com emailre.

 

Tapp-titok Teresáról:

Tudtad, hogy Teresa közel 20 évig modellügynökségeknél dolgozott és a mai napig a kifutóra a gyakorlataival jönnek formába a lányok?

 

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..