Rhonda Wilkins sikertörténete – lassú vesztők is nyernek 2.

Rhonda Wilkins 9 hónapos sikertörténete

Rhonda Wilkins

RHONDA WILKINS fényképek balról jobbra időrendben: 2005. január, 2005. október, 2006. február, 2006. szeptember 20, és 2006. október 20.
Rhonda Wilkins vagyok, és boldogan mondom, hogy jobban nézek ki és érzem magam most 50 évesen, mint 10 évvel ezelőtt. Aktív anyaként, egy főiskolás lánnyal, egy középiskolás fiúval mindig úton vagyok és mindig is edzettem magam valamilyen szinten.

A negyvenes éveimig nem volt soha súlyproblémám. Teljesen sokkolt, amikor bármit is csináltam csak jöttek fel rám a kilók. 45 évesen elmentem az orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy állok az elő-változókorral, és megdöbbenésemre kiderült már túl is voltam rajta. Hogy lehet ez, hogy közben a ciklusom még rendszeres marad?

Körülbelül ebben az időben lettek alvásproblémáim, éjszakai izzadtam, és kiderült nyugtalan láb szindrómám is van. Elmentem a nőgyógyászomhoz és úgy döntött fogamzásgátló tapaszt ad és gyógyszert a nyugtalan láb szindrómára. 6 hét alatt 9 kilót híztam. Ekkorra úgy éreztem teljesen elvesztettem a testem feletti uralmamat. Elhagytam a tapaszt, próbálkoztam más módszerekkel, de minél jobban próbáltam a változókori tüneteimet kontrollálni, annál rosszabbul éreztem magam.  Végső szalmaszálnak a Bio-identical hormon terápiát, de kórházban kötöttem ki mellkasi fájdalmakkal, végtagzsibbadással és homályos látással.
Az orvosok azt tanácsolták, hogy álljak le minden hormonkezeléssel, adtak helyettük egy másikat addig, míg a tesztek eredményei meg nem érkeztek arról, hogy miért is vannak szív és érrendszeri problémáim.
Akkor eldöntöttem, hogy ami elég, az elég. Eldöntöttem, hogy a változókori gondokon természetes módszerekkel birkózom meg. Ekkorra már evidenssé vált számomra, hogy érzékeny vagyok a gyógyszerekre, és egyáltalán nem voltam boldog a súlygyarapodással.

Ezidőtájt ismerkedtem meg a T-Tappal és 2004 januárjában elkezdtem a T-Tapp edzéseket. Az első hét folyamán a nyugtalan láb szindrómás tüneteim teljesen eltűntek. Teljesen el voltam ragadtatva. Elkezdtem szedni Teresa Tapp Alfalfa készítményét, ami a CRT rendszer részét képezte, hogy természetes módon hozzam egyensúlyba az ösztrogén szintemet. Emellett csökkentettem a feldolgozott ételek fogyasztását, próbáltam lefekvés előtt olyan dolgokat enni, amik nem tartalmaznak cukrot. Heteken belül a változókori tüneteim kezdtek elmúlni.

Megtanultam a T-Tapptól, hogy vegyes testtípusom van rövid törzsű határesettel, ami azt is jelenti, hogy lassú vesztő vagyok. Miközben jobban éreztem magam, hogy leálltam az összes gyógyszerről, még mindig voltak súlyproblémáim, amikkel küzdenem kellett. Soha nem volt súlyproblémám ezelőtt, így most 2 ruhaméretet és nagyjából 10 kilót szerettem volna fogyni. Mivel hormonális gondjaim voltak, nem gondoltam, hogy 1 hónap alatt el is fogom érni a 2 ruhaméret változást. Folytattam a T-Tappot amennyire csak tudtam (általában háromszor egy héten) és őszintén megvallva a testem megadta magát és azt mondta: te győztél. Körülbelül 9 hónapba telt és három holtponton is átvergődtem magam mire sikerült a 10-es méretről a 6-os méretre lefogynom.

Jobban nézek ki és jobban is érzem magam, mint évekkel ezelőtt. Őszintén hiszem, hogy a T-Tapp volt az, ami lehetővé tette számomra, hogy újraépítsem a testemet a változókor alatt. Élő példa vagyok arra, hogy a változókorral meg lehet birkózni gyógyszerek nélkül is.  A T-Tappal sikerült visszaforgatnom az idő kerekét, visszaszerezzem a testem feletti uralmat. Sokkal boldogabb és egészségesebb feleség és anya vagyok. A T-Tapp tényleg egy öregedésgátló edzésprogram, ami működik.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .