2015-10-28

Rólam

 

Tapp-10-13-201346426-Anna-Nagy-headshotSzia!

Üdvözöllek a honlapomon. Szabóné Szanyi-Nagy Anna vagyok, feleség, anyuka, tanár és T-Tapp tréner.

Ez utóbbi hobbiként indult, de sokkal több lett belőle. Egész életemben gondom volt a súlyommal. Mikor a második gyermekemmel otthon voltam GYES-en, akkor olyan gyakorlatsort, edzést kerestem, amit otthon, rövid idő alatt és segédeszközök nélkül lehet tornázni, és nem mellesleg hatékony is. A T-Tappban megtaláltam, amit kerestem!

Anna SN left (1) Anna SN back

Azonnal belevetettem magam a tornába, épp kapóra jött egy 60 napos kihívás, ahol szép eredményt értem el úgy, hogy a tervezettnél sokkal kevesebbet mozogtam. Az eredményről és arról mit hogyan tornáztam a sikertörténetek között olvashatsz. Egy képet viszont megosztok most veletek.

Mivel csak angolul elérhető a mozgásforma, úgy döntöttem, hogy belevágok és hivatalosan T-Tapp tréner leszek és megismertetem ezt a nagyszerű mozgásformát Magyarországon is.

Úgy gondolom, nem szabad elmennünk emellett a mozgásforma mellett, mert az időhiányos, nyüzsgő életünkbe tökéletes beilleszthetjük. Szeretném, ha a hétköznapi nők, anyukák is megkapnák a lehetőséget arra, hogy kihozzák önmagukból a legjobbat és energikusabbak legyenek és jobban elfogadják önmagukat.

Én abban segíthetek, hogy megmutatom az utat, a módszert, de az utat neked kell bejárnod.

Igen, te is meg tudod csinálni!1391443_10151738782294426_103917187_n