Charlotte Siems –

előtte252, 50, 48, 46, 44, 42, 40, 38, 36, …Amikor elkezdtem a T-Tappot gondolni sem mertem volna, hogy egy év múlva 38-as, azt meg végképp nem, hogy 36-os ruhákat fogok hordani. 44-es méret volt a célom, amikor elkezdtem. A T-Tapp irodában megállapították a csontjaim alapján mekkora az elérhető legkisebb méretem, (sajnos ez a mérési lehetőség nincs már a szolgáltatások között) azt a választ kaptam Laurentől, hogy a cél méretem a 40-es, de elérhetem a 38-as méretet is. Azt gondoltam, OK, „valóban?”, de én már itt vagyok a 34-36-os méretben! Ha most azt gondolod, hogy egy szuper tappoló vagyok, aki mindig eddz, kérlek, engedd meg, hogy hisztérikus nevetésben törjek ki és megtöröljem a szemeim. 12 gyermekem van 3 és 27 év között (csak úgy mellékesen megjegyzem mind 3.5 kg és 5 kg közöttiek voltak mikor megszülettek) és annyira átlagos vagyok, annyira nem vagyok atletikus… ami tényleg csodássá teszi a T-Tappot. Úgy érzem magam, mint Hamupipőke! Miután a 2007-es T-Tapp 60 napos kihívást megnyertem, csupán rövid edzéseket tornáztam jó néhány hónapig, mivel jöttek az ünnepek (Karácsony, Újév) és a téli megbetegedések a családomban és persze nekem is.
DE mégis folyamatosan mentek le rólam a centik és a méretek. Ha csak súlyt vesztettem volna, és nem T-Tappoltam volna, azt gondolom, hogy valószínűleg vékonyabb lennék, de még mindig tele domborulatokkal és lógó, felesleges bőrrel. Mivel 25 éven keresztül túlsúlyos voltam, és 12 gyermeknek adtam életet, a T-Tapp nélkül inkább a 42-es méret lenne a méretem a mostani 34-36-os helyett. Meglepő módon 2 cipőméretnyit csökkent a lábam és 2,5 centivel magasabb lettem. Ez nem annyira felemelő dolog, mivel így 180 centi magas vagyok, míg a férjem csupán 168 cm.

Rengeteg holtpontom volt, és kellemetlen pillanataim, de én csak folytattam a T-Tappot és hittem abban, hogy a változás már majdnem itt van. Ha én meg tudtam csinálni, neked is menni fog! És igen, elköteleztem magam a végleges változásra, és T-Tappolni fogok a hátralévő életemben. Folytattam a mozgást heti 3-4 rövid edzéssel és lassan mentek le a centik 2007-2008-ban addig a pontig, ahol most tartokelőtteutána.

Mondom neked, BÁRKI be tudja illeszteni a napjába a T-Tappot, még TE is.

A sikerem egy átlagos ember sikere a T-Tapp erejével. Amikor mentek le a centik teljesen meglepődtem, hogy sokkal több kiló voltam, mint legutóbb, amikor azt a ruhaméretet hordtam. Például, amikor 26 évesen 40-es ruháim voltak és 71 kg voltam. 49 évesen is 40-es ruháim voltak, de 81 kilósan. Nagyszerű, hogy a T-Tapp segített formásan és feszesen kinézni miközben fogytam és nem csak a végén. Tényleg nincs lógó, felesleges bőr rajtam, ami tényleg hihetetlen, ha figyelembe vesszük, hogy 49 éves vagyok és mennyi ideig túlsúlyos voltam. Használtam a T-Tapp testkefét a kezdetektől, néha tengeri sós fürdőt vettem és tiszta aloe vera géllel ápoltam a bőrömet, néha Teresa Alfalfa kapszuláit is szedtem.

CharlotteSiems-SH2009-FulllengthMeg szeretném köszönni Teresának ezt a test átalakító, életet teljesen megváltoztató edzésprogramot. Magabiztos és tisztán beszélő ember vagyok, de amikor Teresával találkoztam Safety Harborban valószínű azt gondolta, hogy idióta vagyok, mert szűkszavú voltam és ijedt, ha mellette voltam.

Ő egy nagyszerű tanító. Csak néztem őt, ahogy kérdésekre válaszolt és órákon át tanított minden nap és mindig kedves és szívélyes volt. Ne hidd, hogy elmenekülhetsz a figyelő tekintete elől. Nagyon szerencsésnek és áldottnak érzem magam, hogy elsőre rátaláltam a világ legjobb edzésprogramjára. Végül szeretném megköszönni Istennek az útmutatását, hogy elvezetett a IMG_3815T-Tapphoz és megmutatta, hogy az ételt arra használtam, hogy érzelmi és spirituális szükségleteimet kielégítsem. Nem tudtam volna végigcsinálni Isten nélkül, vagy a férjem, családom, T-Tappoló társak és trénerek támogatása és bátorítása nélkül, akik minket segítenek.

 

A történetem dióhéjban: T-Tapp, megtanultam, hogy mikor vagyok tele, és hagyjam abba az étkezést, több T-Tapp, következetesen T-Tappolni. Észrevetted, hogy nem azt írtam, hogy rögeszméddé váljon a T-Tapp, vagy semmi mást ne csinálj, csak T-Tappot az életedben. A kevesebb több, és igen, keményen dolgoztam és a saját maximumomig elmentem, de nagyon sokszor csak heti 3-4 15 perces alapedzést csináltam.

Több, mint 300 centit és 45 kilót vesztettem 2007-ben.

2009-ben 335 centinél és 52 kiló mínusznál tartok. Még semmi nem jött vissza.

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .