Személyei edzés- 3-5. nap- kakukktojás- Zsófi

Sziasztok!

Ennyi idő és mérés után, mostanra bizonyságot nyert: kakukktojás vagyok.

Persze ez nem meglepő, sokszor volt ez már így az életemben (szerintem Férj kifejezetten ezért vett feleségül 😉 ), de most először kezd kicsit zavarni.

Szóval tornázom, mindennap, Férj szavahihető, ő tanúsítja, meg aztán workshopon is voltam, erről bizonyítékaim is vannak fényképek formájában, mint például ez itt:

Imádtam ott lenni. Mindig már napokkal előbb tűkön ülök, mikor lesz már? Szuper volt most is a társaság- rejtélyesen mindig olyan emberek gyűlnek össze, akik kedvesek, motiváltak, nyitottak, befogadóak… szóval olyan T-tapposak.:)

Na, de komolyan, a workshop edzések mindig plusz lendületet adnak, ha jól csináltam épp és Annának nem kellett kijavítania (Volt ilyen! Bizony ám!), akkor azért, ha meg kijavított és végre ráéreztem a mozdulatra, azért (pl. twist). Rengeteg gyakorlatot és mozdulatot néztünk át lépésről lépésre, persze mindezt remek légkörben, remek emberekkel.

Izomlázam is van, de ezen meg sem lepődtem már.:)

Na de, vissza a kakukktojásságomhoz. Szóval ma mérés nap van, tegnap meg megtudtam, hogy az étkezés 80%-ban hat, míg a mozgásé 20%, tehát nagy elvárásaim nem voltak, na de mégis….

+5 cm.

Viszont -1,5 kg.

(Vissza-)olvasgatva blogtársaim eredményeit (amikhez ezúton is gratulálok, fantasztikusak!:), rájöttem, hogy

a.) ők vagy nem esznek,

b.) vagy tudnak valamit, amit én nem,

c.) kakukktojás vagyok.

Azt hiszem ez utóbbi a reálisabb. Ilyen is van, kedvem nem szegi (mert nem is engedem neki, meg különben is: ) ez is én vagyok, ha én így működöm, lehet más is. Eredményeim így is vannak, mint pl. karácsonykor kiakadó, majd mostanra csituló hormonok, a rendszeres mozgás szeretete, -1,5 kg, stb.

Szóval, Világ Szinuszgörbésen Fogyó Emberei Egyesüljetek!:)

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .