Szerinted is túl drága???

Túl drága…

Úgy gondolod te is, hogy túl drága a T-Tapp?

OpenClips / Pixabay

Elhiszem, hogy így gondolod, de tényleg. Mikor először találkoztam a T-Tappal engem is megdöbbentett az ára, gondoltam ez is valami lehúzás, átverés lehet. Elolvastam a sikertörténeteket, és látva az előtte utána képeket azt gondoltam, ez túl szép, hogy igaz legyen.

Mivel valami mozgást találnom kellett, keresgéltem a neten és rábukkantam egy magyar T-Tapp fórumra (azóta már nem nagyon működik) és lelkesedést nyertem a sok eredménytől.

Na, de ha szkeptikus valaki, akkor hogyan álljon neki, hogyan próbálhatja ki?

Szerencsére Teresa is tudja ezt. Ezért vannak a “you tube” videók és a T-Tapp honlapon “try before you buy” cikkek és videók. Természetesen ezek nem pótolják a teljes edzéssor ismeretét, de betekintést engednek a T-Tapp világába és rávilágít, hogy ez tényleg másabb edzés, mint bármely más, amit eddig próbáltál. A lehetőségeimhez mérten próbálok én is segítséget nyújtani cikkekkel, letölthető anyagokkal és hamarosan elérhető előadással, ahol magyarul is kipróbálhatsz a gyakorlatok közül néhányat.

A lelkesedés már megvan, de még mindig nincs pénzed?

1) Teresa honlapján minden 10. nap van sorsolás (minden hónap 10-én, 20-án, 30-án), ahol 10 szerencsés nyertes egy egylemezes edzés DVD-t nyer. Erre a linkre kattintva érheted el az oldalt:

DVD nyerési lehetőség –>>

A külföldi nyerteseknek a postaköltség felét állni kell, viszont kapnak olyan lehetőséget, hogy egy másik egylemezes DVD-t fél áron rendeljenek meg. Ehhez csupán a teljes nevet és az email címedet kell megadnod.

2) A következő lehetőség, ha eljutsz a közelembe és heti órákon megtanulod a tornát, ráadásul ezt már magyarul is megteheted.

3) Egyéb legkisebb befektetést igénylő lehetőséged, ha megrendeled Teresa Tapp könyvét, ahol minden gyakorlatot képekkel illusztrálva, részletesen leír. A könyv hátulján található egy kupon is, aminek a segítségével a rendelés végösszegéből 30% kedvezményt kapsz. Ha az angollal gondod van, keress meg nyugodtan és megoldjuk. A könyv címe: Fit and fabulous in 15 minutes.
Persze könyvből megtanulni a gyakorlatokat mégsem olyan, mint DVD-ről, vagy élőben, de nem lehetetlen. Akinek az anyagiak szabnak határt nagyon elszánt tud lenni.

4) A következő nagyobb lehetőség eljutni egy workshopra, ahol több órán keresztül kivesézzük a gyakorlatokat, helyretesszük a tartást és újdonságokat tudhatsz meg, mert a DVD-k kiadása óta eltelt idő alatt fejlesztette, csiszolgatta a gyakorlatokat és ezeket az újabb DVD-ken található, vagy a workshopon hallhatsz róla. Szerencsére már magyarul hallhatod az információkat egy workshopon, nem csak angolul, mint más országbeliek.

5) Minden hónapban vannak akciós DVD szettek, minden hónap harmadik keddjén egy mély akciós kedd van (deep discount tuesday), ahol előre nem ismert termék akciós áron kapható, vagy épp ingyenes a postaköltség.

Személyes véleményem a DVD-kről és azok árairól:

Teresának jó oka van arra, hogy ilyen árakra árazza a DVD-it. Ha már befektetsz egy drágább termékbe, akkor

  • nagyobb valószínűséggel fogod betenni a lejátszóba és megnézni.
  • nagyobb valószínűséggel fogod megcsinálni
  • Nem valószínű, hogy hagyod porosodni a polcon, mert sokba került
  • rájössz, hogy ez egy olyan edzés, amivel még nem találkoztál.
  • Elhatározott leszel, többször csinálod végig a gyakorlatsorokat és így az eredmények is jönnek: vagyis mennek a centik és visszatér az életerőd, életkedved, jó hangulatod és a fájdalmak is enyhülnek.
  • több olyan sikertörténetet hallottam, ahol fájdalom megszűnt, egyéb egészségügyi problémák megoldódtak, ami által az orvosi, és gyógyszer költségeket tudtak spórolni.
  • ezután mar megállíthatatlanul elkap a T-Tapp láz és ki szeretnéd próbálni az újabb és újabb DVD-ket és  valahogy megteremtődik a rávaló.

Ha valamit nagyon szeretnél, akkor azt el tudod érni. Már csak nagyon kell akard és tudsz rá teremteni anyagi forrást és időt.

Jó ajándék lehet karácsonyra, születésnapra, névnapra, évfordulóra DVD-t, könyvet, vagy akár egy bérletet kérni.

Nem engedheted meg magadnak, hogy ne engedd meg a T-Tappot! Adj egy esélyt, hogy neked is bizonyíthasson!

Gyere és Tappanj Velem!

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .