2015-08-08

T-Tapp 15 perces alap edzés

Basic Workout Plus DVD 35.95$

Basic_Workout_Plus_DVD_Case

A csomag értéke 119.00$ fölött van a 3 bónusz edzés DVD-vel

Nagyszerű bemelegítésnek, de önálló edzésként is megállja a helyét. A T-Tapp alapedzés centivesztést hoz, és javítja az egészségi állapotot. Az alap edzés a T-Tapp teljes edzés első része kiegészítve a Hoe Down gyakorlattal a végén. Ez a gyakorlat egy 3 perces cukorpusztító mozdulatsor, ami a cukorszintet szabályozza. A T-Tapp alap edzés megmutatja, hogy a T-Tappal a kevesebb tényleg több. Tanuld meg a T-Tapp alapjait, ami bármilyen más gyakorlatsort eredményesebbé tesz. Ezt az edzést megtalálod a Fit and Fabolous in 15 minutes könyv 4. fejezetében.

 

Az alap edzés plusz 1 DVD-ből áll, amin 2 edzés található:

  • Instructional 1: tanító gyakorlatsor:minden egyes gyakoraltot megtanít lépésről lépésre részletes magyarázattal
  • 15-perces Alap Edzés Plusz:tartalmazza az Intructional összes gyakorlatát részletes instrukciók nélkül alap tempóban, valamint a Hoe Down gyakorlatot.

A képre kattintva megrendelheted a DVD-t. Ez a link a t-tapp.com angol nyelvű oldalra visz. A google-ban tudsz oldalfordítást kérni, és úgy könnyebben boldogulsz, ha gondot jelentene az angol. Ha végképp nem boldogulsz, írj nekem egy emailt és megpróbálok segíteni.

A linket ide kattintva is elérheted –>>

Nagyszerű eredményeket ért el csupán evvel az edzéssel Krystal és anyukája Sandra! Az ő sikertörténetüket itt olvashatjátok!

letöltés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .