T-TAPP élmény-érzés-boldogság 11. nap Ildikó

11. napon a második talajos napunk volt. Bevallom, hogy a hasizmaimon van mit fejleszteni! Hagytam lehetőséget a fejlődésre az elmúlt évek alatt. 😀

A csodás lábak gyakorlat ma megint próbára tette a lábaimat! 🙂 Továbbra is merevek a térdeim! csodálom Annát, hogy ki tudja nyújtani a lábait, amikor a gyakorlatot mutatja! Ebben is van még mit fejlődnöm! Időt szánok rá, így tuti, hogy alakul szépen lassan!

Ezt így leírva nekem érdekes látnom! Korábban, mindent elsőre és rögtön akartam! Az évek alatt megtanultam, hogy hagyni kell időt a fejlődésre, az alakulásra legyen az élet bármelyik területe. 🙂 A mozgás is egy ilyen területe az én életemnek! Időm van! 😀

 

Kedves blog Olvasók  kívánom, hogy: boldog, békés, áldott, szeretetteljes, vidám, családias, kedves, szép, csillagszórós, fenyőillatú, áldott, mosolygós, jó hangulatú, egymásra figyelős, vörös borozós, fehér borozós, sörözős, pálinkázós, stressz mentes, gyertyafényes, rokon látogatós, nagy találkozós, lazulós, meghitt, várakozással teli, csodálatos, önzetlen legyen a karácsonya! (a felsorolásból szabadon választhatók a jelzők, kinek-kinek a kívánsága szerint!)

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .