T-TAPP élmény-érzés-boldogság – 14. nap Ildikó

A mai nap a pihenésé, minden értelemben! Ezért reggel – pihenésként – tornáztam! A mai pihis naphoz is volt feladatunk egy zenés HD és a csodás lábak gyakorlat! A csodás lábak már egyre jobban megy! A HD meg mindig felvidít. A mai HD a pizsipartis  videó volt. A férjem ma végignézte ahogy tornáztam! Azt mondta, hogy nem nagy mozgások vannak, de azok nagyon intenzívek! És még ki sem próbálta a mozgást! 😀  Kimondottan jól esett a mai mozgás!

Ja és reggel mértem is! Izgatott voltam, mert ha születésnap is szenteste is vagy egy héten van, (bár ez már elég régóta mindig így van :D) akkor az nem az aszketizmusról szól nálam! 🙂

Szóval a lényeg ma reggel összességében -0,5 cm-t . De ha a részleteket megnézem, akkor azt látom, hogy derekamról, 1,5 cm, a hasamról 2 cm, míg a combomról 0,5 cm tűnt el, illetve alakult át. A többi helyen alakul formálódik a testem! Bár a centi nem mutatott mínusz eredményt. de sokkal feszesebb lett a testem! Nagyon örülök ennek! Boldog vagyok! 🙂

Estére megérkezett a mai új talaj gyakorlatsor is! Azt is megcsináltam, mert ma – gond nélkül – belefért a napomba. A hasprést soha nem szerettem, most sem a kedvencem  -de végigcsináltam! 😀 Így estére a lustálkodást új dimenzióba helyeztem! Köszi Anna!

Nekem ez megér napi 15 percet! 😀

Nektek?

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .