T-Tapp élmény-érzés-boldogság 28. nap Ildikó

 Egy.kettőre eltelt ez a 4 hét! Amikor kezdtük azt vállaltam, hogy minden nap megcsináljam a napi feladatokat! Többnyire sikerült a vállalásomat megcsinálni, még úgy is, hogy ebben a 4 hétben benne volt a karácsony és a szilveszter is! (meg még mennyi minden! 😀 )

Mértem ma is! Egy hét alatt -4 cm úgy, hogy a “maradék” szaloncukor mindig ott hívogat a tálban! 🙂

Összesen 4 hét alatt – 12,5 cm annak ellenére, hogy nagyon nem figyeltem arra mit és mikor eszek és iszok! 🙂

A 2. hónap végére viszont ÖSSZESEN. -50 cm! Ez nagyon nagy dolog, mert a változókor elején, benne  – ezt nem tudom, hogy hol tartok -, sikerült megállítani a folyamatos súly gyarapodásomat! Mióta tappogok megállt a a súlyom növekedése! Hurrá!!!! ÉLJEN!  Már csak ezért is folytatom! Tuti!

Akkor a képek:

Elölről:

Hátulról:

Oldalról:

Remélem az olvasók is látják a változást és nem csak látom, de érzem is magamon!

Az újaknak sok-sok élményt és tapasztalást kívánok! Olvasni fogom az élményeiket!

Köszönöm a lehetőséget! A T-tapp továbbra is a mindennapjaim része lesz! Remélem, hogy találkozunk január 21-én Miskolcon a workshopon! Én nagyon szeretném!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

6 thoughts on “T-Tapp élmény-érzés-boldogság 28. nap Ildikó

 • Azt a mindenkit Ildi! Jól látom, hogy a tartásod kiegyenesedett? Nincs oldalra dőlés és már bocs, de azok a cickók is formálódtak ám rendesen. Hátulról a csípőd környéke kisimult. Ámulok és bámulok, hogy mit mindent sikerült elérj ezalatt a pár hét alatt! Emelem kalapom előtted, szuper ügyes vagy!

 • Ildi ez nagyon látványos! Sokkal feszesebb, tónusosabb lettél! S akkor még csak arról beszélünk, ami látszik, s mellette az egyéb pozitívumok is részévé lettek az életednek. Jó volt kísérni az utadat, s tappogjunk tovább is 2017-ben 🙂

 • Köszi Anna, hogy észrevetted a változásokat! 😀 Én büszke vagyok az elért eredményeimre! (János és ma ki is vasaltam! 😀 )

 • Csak ámulok Ildi,micsoda eredményt produkáltál!!!!!Még az elején feltűnt a helytelen tartásod…….és most ismét azonnal feltűnt az egyenes (!!!!) tartásod!!!!És derékból-csipőből is milyen látványos eredményt értél el!!!Gratulálok!!!
  Jó volt olvasni téged nap mint nap,mégha nem is reagáltam le.Tudtam,hogy fogsz változni (biztam is benned :-D) de azt nem gondoltam,hogy ekkora meglepetést okozol 🙂
  További jó tappolást,köszi a bejegyzéseket!
  A csoportban találkozunk!

 • Tényleg nagyon szép lett a tartásod!! Nem győzök ámuldozni!!! Ez minden dícséretet megérdemel!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .