T-TAPP élmény-érzés-boldogság 4. nap Ildikó

Már a negyedi nap! Ugye nem csak én érzem, hogy gyorsan telnek a napok?!

Ma reggel – gondoltam én – a szokásos rutinnal indítottam! Ment minden a maga menetében (pillangó gyakorlat), de azt vettem észre, hogy hamarabb végeztem! Munkába menet, volt időm és visszapörgettem, hogy mi is maradt ki? Aztán rájöttem!!! A testkefét nem használtam! 🙁

Pedig számomra is nagy tapasztalás volt, hogy mennyivel simább, puhább a bőröm, ha rendszeresen használom! 🙂 Amikor – még tavasszal ismerkedtem a T-tapp-al (bár ezt még most is elmondhatom 🙂 ), akkor olvastam a testkefe használatáról. Akkor úgy különösebben nem fogott meg a dolog, de a 30 napos kihívásnál Anna külön felhívta a figyelmünket ennek a használatára.

A 30 napos kihívást – önmagam miatt  – komolyan vettem, ezért beszereztem a testkefét! Egy-két napig nézegettem, míg rászántam magamat a használatára. Végigolvastam a leírást és kipróbáltam! Azóta – kivétel ma – naponta használom! Felpezsdíti a vérkeringésemet ezáltal a bőrömet! 🙂 Rugalmasabb lett! Érdemes kipróbálni és utána rendszeresen használni! Ajánlom.

A tegnapi mozgás után, ma délutántól érzetem a derekam körüli izmokat! 🙂 Ott is vannak! 🙂

Ma a második napi programot ismételtük! A twist ma is nagyon jól esett! 😀 A hátizmaimat is újra érzem! Ez is jóleső érzéssel tölt el!

Holnap megadom a léleknek azt, amit eddig a testnek! ÖTYE lesz! Később jelentkezek!

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

3 thoughts on “T-TAPP élmény-érzés-boldogság 4. nap Ildikó

    • Köszi Erzsi! Még csak most jöttem rá (későn érő típus vagyok), hogy hogy tudok válaszolni! De ezt is megtanultam! Magamért teszem! 😀

  • Ildi! Örülök, hogy ilyen lelkiismeretes vagy és kitartó! Öröm hallani, hogy azok az izmok kezdenek gyarapodni 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .