T-TAPP élmény-érzés-boldogság – 6. nap Ildikó

A mai napon a pihenni akartam, ami részben sikerült is! Így úgy fordítom le, hogy pihenésként megvettük az ajándékokat!

Az ajándékon túl  a karácsonyi vacsora hozzávalóit is beszereztük, így már minden a fagyasztóban figyel szépen és várja, hogy kulináris örömöket okozzon a családnak!

A mai napon már odafigyeltem arra, hogy melyik nap kerül sorra! A twist gyakorlatnál az a pici mozdulat, amivel hátrahúzzuk a karunkat a testünk mellett, az aztán jól megdolgozza az oldalamat! 😀

Azt is bevallom, hogy ma az olajfúró gyakorlatnál  – biztosan nem tudtam pontosan csinálni – nem nagyon éreztem, hogy a belső combizmaimat megdolgoztatnám! (lehet, hogy még nincs is ott túl sok izom 🙁 😀 😀 – kitudja!!!!)

Azt is érdekes volt éreznem ma, hogy a HD jobb oldalra nagyon jól ment – sarokra helyezni a testsúlyt, feszíteni, fordulni -, de a bal oldalnál ma a testsúly sarokra helyezésével voltak gondjaim 🙁 .

Lehet, hogy utána nézek, hogy a jobb agyféltekémben mi az ami zakatolt és elvonta a figyelmemet!

Holnap mérünk és már nagyon várom! 😀

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

3 thoughts on “T-TAPP élmény-érzés-boldogság – 6. nap Ildikó

  • Az olajfúróval én is küzdök! Olyan egyszerű gyakorlatnak néz ki, s mégsem találom meg mindig pontosan azt a pozíciót, amelyben azt érzem, amit kell 🙂 Nem marad más hátra, próbálkozom újra és újra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..