T-TAPP élmény-érzés-boldogság 7. nap Ildikó

Nekem nagyon gyorsan eltelt egy hét! Az első etap alatt sok új érzést, élményt szereztem magamról! Éreztem – hiába tudtam, hogy léteznek -, olyan izmokat, amelyeket nem igazán használtam tudatosan és anélkül.  Ennek megtapasztalása nagyon jó dolog! Próbáljátok ki Ti is, hogy a napi 15 perccel milyen izmokat tudtok újra aktiválni!

Ajánlom ezt azért is, mert ma újra mért mindenki aki a programot csinálja! A hét vége felé már láttam, hogy változott a testem, leginkább a csípőm környéke, de nem siettem el semmit, megvártam a mai napot!

Aztán …. reggel ….-14 centimétert veszítettem egy hét alatt! Legtöbbet a csípőmről 6, 5 cm-t! 😀 Ez nagyon- nagyon boldoggá tett és tesz! Az eredmények pedig tovább motiválnak! Már a családom is mondogatta, hogy látványos a változás! 😀

(Itt jegyzem meg, hogy 5 hét alatt összesen: 52,2 cm tűnt el, alakult át! 😀 )

A mai napon csak a mini kihíváshoz tartozó 2 zenés HD-t  csináltam meg.  Felrázott a vasárnapi punnyadtságból!

Végtelenül jó érzés, hogy folyamatos támogatást kapok a FB csoporttól és Annától, aki segíti a napjainkat! 🙂

Ajánlom, hogy azok is próbálják ki a T-tapp-ot, akik eddig csak olvasták a blogot! 🙂 Sokat tapasztalhatsz a testedről, magadról, magadnak!

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

3 thoughts on “T-TAPP élmény-érzés-boldogság 7. nap Ildikó

  • WOW, ez aztán eredmény! Gratulálok! Az érdem a tied, te dolgoztál meg az eredményekért! Ha az első hét ilyen eredményeket hozott, mi vár még ránk??? Hisz még csak az első héten vagyunk túl!!! Gondolom eszed ágában sincs abbahagyni 😉

  • Nagyon jo olvasni az eredmenyeitekrol, a kitartasotokrol tiszta szivvel gratulalok Nektek! Kicsit irigykedem, de sajnos a terdem meg mindig faj, igy meg nem tudok veletek tartani. Szurkolok Nektek!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .