T-TAPP élmény-érzés- boldogság 9. nap Ildikó

Tegnap a késői torna miatt csak az “alap” programot csináltam meg! DE ma a mini kihívásokat dupláztam, így most egálban vagyok! Ez jól eső érzés, hogy tudtam pótolni, azt ami tegnap kimaradt! 😀

A mai nap volt az első, ahol talajon dolgoztunk! Így elsőre – mint szokott lenni – nem tűnt nehéznek, de majd a holnap, illetve az utána következő napok adnak erre választ! Mozgás közben – miután könnyűnek tűnt – felmerült bennem a kérdés: Vajon jól és jókor feszítek, húzok, nyújtok? Gondolom a következő napokban erre is választ kapok!

Azt viszont éreztem, hogy kellően merev vagyok, mert nehezen ment a csodás lábak gyakorlatnál a lábak nyújtása! De innen szép nyerni! 🙂

Még valami: a tegnapi késői mozgás után volt bennem egy kis félsz, hogy felpörgök és nem tudok aludni! JELENTEM!!! Éppen az ellenkezője történt! Nem ébredtem fel éjszaka! 😀 (pedig az elmúlt egy hónapban többször is előfordult 🙁 )

Szóval- ha csak késő este tudod beiktatni a mozgást, tedd azt nyugodtan! Jobban fogsz aludni! 🙂

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .