T-TAPP élmény-érzés-boldogság – Ildikó 24. nap

. nap

Azt kell írnom, hogy  nem várom a 30. napot, de egyre inkább közeledik! Sajnálni fogom, ha vége lesz! (Az írást is! 🙁 )

A tegnapi igencsak náthásra sikeredet nap után, sok C-vitamin, D-vitamin és egy forró ital így mára már egészen használható lettem! 😀  Ma már, ahogy terveztem újra “dolgoztam”.

Rá kell jönnöm, hogy a díva gyakorlatot minél többet csinálom, annál nehezebb! 🙂 A csodás lábak gyakorlatot amikor először tette be Anna a mini kihívások közé, igen nehezen tudtam csinálni! 🙁 Nem tudtam a lábamat kinyújtani, egyenesen tartani, dőltek jobbra-balra! Egy hét után újra itt van a programban és  – láss csodát – már sokkal jobban tudom tartani is és nyújtani is a térdeimet! Nehéz elhinni, de szépen erősödik az ember lánya és dolgoznak azok a mély-izmok! 

Azt hiszem, az eredményeken túl, amit hetente tudok követni, ez motivál tovább! Vannak izmaim, amelyek folyamatosan alakulnak, erősödnek, velük én is!

 

Ti is próbáljátok ki és az eredmény és a hatás nem marad el! 😀

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

3 thoughts on “T-TAPP élmény-érzés-boldogság – Ildikó 24. nap

  • Zsófi!!! Nsgyon csini vagy, gratulalok. A kitartasodhoz is. Tovabbi jó tappanást….😄

  • Ugye hogy olyan,mint a kábitószer?Ha az ember ráérez,várja a teste a folytatást.Te pedig igen kitartóan teszed a dolgod,ergo ezért a tested is hálás 🙂 Nagyon kiváncsi vagyok,milyen eredménnyel fogsz zárni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .