T-TAPP élmény-érzés boldogság – ötödik nap Ildikó

Ilyen boldog vagyok, hogy itt a hétvége! Annyira szétestem ezen a héten, hogy újra a tegnapi gyakorlatot csináltam, már az utolsó feladatnál jártam, amikor feltűnt, hogy tegnap is ezt csináltam! 🙂 Így a bemelegítést kihagyva megcsináltam az erre a napra szóló feladatokat! 😀

Viszont, így hogy ismételtem éreztem igazán azokat az izmokat amit eddig rejtegetett a testem! 🙂

Azt hiszem a másik blogoló társam, Zsófi írta, hogy egyre nehezebbek a gyakorlatok, ahogy egyre több izmot tudunk aktívan bevonni a megvalósításba! Ez nagyon- nagyon így van! Ma érzetem igazán azt, hogy izomlázam van! Érzem, hogy dolgoznak a comb, a fenék izmaim, a karom is!

Klasz érzés! Annyira élvezem!

Azt vettem reggel észre, hogy formálódik a karom!! 😀 Megjegyzem, hogy van rá lehetősége! 😀 Talán a koromhoz kapcsolódóan, ez zavar a legjobban, hogy olyan plötyi lett a karom! Szóval lassan elkezdett formálódni!

Ma megadtam a lelkemnek is azt ami jár! Nagyon jó volt találkozni a barátnőimmel! 😀

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “T-TAPP élmény-érzés boldogság – ötödik nap Ildikó

  • Néha belefér a duplázás is a tornába, persze ha van időd 😉 De az eredményekhez a 15 perc is elég 😉
    Rejtett izmai mindenkinek vannak, de ugye milyen jó érzés őket felfedezni? Csak ügyesen tovább az úton és a karok is feszesek lesznek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..