2015-04-15

T-Tapp MORE DVD

moreA T-Tapp MORE edzés a teljes edzés módosított változata azok részére, akik nagyobb túlsúlytól szeretnének megszabadulni, vagy váll problémáik vannak esetleg más egyéb egészségügyi vagy rehabilitációs problémáik is.

2015 áprilisában 20% kedvezménnyel vásárolható meg $55,95-ért, és ajándékba jár mellé a következő 2 DVD 
Finger and Foot Fitness Workout DVD ($39.95 értékben)
Yes You Can with T-Tapp Seminar DVD ($19.95 értékben)

és INGYEN POSTÁZZÁK 2015. áprilisában minden országba, amivel $40-t spórolhatsz.

A T-Tapp MORE Rehab Program azok részére készült, akik nagyobb túlsúlytól szeretnének megszabadulni, több egészségügyi problémájuk is van (pl. hátfájás, térd problémák, ízületi problémák, váll gondok) vagy több gyertya van a tortájukon, mint aminek érzik magukat. A tempó lassabb, kevesebb az ismétlésszám, és a gyakorlatok kissé módosításra kerültek a Total Edzéshez képest. T-Tapp MORE arra lett összeállítva, hogy a szív és érrendszer egészségét, a megfelelő nyirokrendszer működését és az idegi-izom összeköttetéseket újjáépítse, valamint centi- és súlyvesztést segítsen elő. Ez a program megfelelő gerinc és ízületi rehabilitációra, valamint immunbetegségek, mint fibromyalgia, krónikus kimerültség, Epstein Barr szindróma mellett is. Az elhízás elterjedésével szükségessé vált, hogy megmutassuk igenis mindenki lehet egészséges, és fit kevés időráfordítással is (minden edzésrész 20 perc alatti) és fájdalmak nélkül. Ezt az edzést Amerikában az orvosi közösség elfogadta, mint egy fontos első lépés ahhoz, hogy valaki egészséges vérvérnyomást és koleszterin szintet érjen el.

A testünk képes megjavítani és újjáépíteni önmagát, ha megmozgatod…. szóval a MORE edzéssel mozogj,és segíts a testednek, hogy önmagán segíthessen. Tedd meg az első lépést az egészség, jóllét és fittség felé a T-Tapp MORE edzéssel – több eredmény kevesebb idő alatt.

A DVD-n 5 edzés szerepel.

  1. T-Tapp MORE Workout: részletes instrukciókkal és anélkül (20 minutes)
  2. T-Tapp Chair: egy egyedülálló edzés, amit széken ülve lehet végezni.  (10 minutes)
  3. Step Away: egy beltéri gyalogló edzés (9 minutes)
  4. T-Tapp Broom: egy beltéri gyalogló edzés amihez egy seprűt használunk nagyobb izomaktiválás elérése érdekében (7 minutes)
  5. From My Home to Yours: egy kicsit haladóbb verziója a T-Tapp MORE edéznek, itt egyedül teresával tornázhatsz a saját otthonából. (28 minutes)
  6. További rehabilitációs instrukciók: mindennapi tevékenységekhez (hogyan menjünk fel a lépcsőn térdfájás nélkül, stb)

 

Ha szeretnéd megrendelni, akkor kérlek kattints a megrendelem gombra. Innen a T-Tapp anyaoldalra navigál el a link és ott tudod megrendelni a DVD-t.

aktiv_balzsam_rendeles_gomb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .