2015-09-05

T-Tapp MORE rehabilitációs program

T-Tapp MORE rehabilitációs programMORE borító

 

Ez az edzés a T-Tapp teljes edzés módosított változata olyanok számára, akiknek 15 kilónál több súlyfeleslegük van, vállproblémájuk vagy több egészségügyi/rehabilitációs problémájuk van

55,96$-ba kerül

A T-Tapp MORE Rehab Program azoknak lett kialakítva, akiknek nagyobb súlyfeleslege van, vagy idősebbnek érzi magát, mint amennyi valójában, vagy több egészségügyi problémája van (befagyott váll szindrómája van, rossz a háta, térdproblémái vannak, ízületi gondjai). A tempó lassabb, kevesebb az ismétlésszám, és a gyakorlatok kissé módosítva lettek az eredeti T-Tapp Teljes Edzéshez képest. A T-Tapp MORE úgy lett összeállítva, hogy újjáépítse a szív egészségét, idegi – izom kapcsolatokat, a nyirokkeringést és mindemellett testformáló, centi- és súlyvesztést eredményez. Ez a program kitűnő választás gerinc és ízületi rehabilitációra, valamint autoimmun betegségek javítására, mint Fibromyalgia, krónikus kimerültség, és Epstein Barr szindróma. Mivel a túlsúly a lakosság egyre nagyobb hányadát érinti, ez a program azért is jött létre, hogy megmutassa mindenkinek, hogy igenis lehetséges egészségesnek és fittnek lenni kevesebb időráfordítással (a legtöbb edzés kevesebb, mint 20 perc) és kevesebb fájdalommal. Ezt az edzésprogramot az amerikai orvosi társadalom jól fogadta, mint fontos első lépés az egészségesebb vércukor, vérnyomás és koleszterint szint felé. A testünk képes javulni, újjáépülni, ha megmozgatod… szóval, mozgasd meg a MORE edzésprogrammal és segíts a testednek, hogy segíthessen önmagán. Tedd meg az első lépést az egészséged, fittségi állapotod újjáépítéséhez a T-Tapp MORE Rehab edzésekkel. Hogy mit kapsz cserébe? Több eredményt, kevesebb idő alatt.

Az edzésprogram 5 edzést tartalmaz egy DVD-n.

  1. T-Tapp MORE edzés: instrukciókkal és anélkül (20 perc)
  2. T-Tapp székes edzés: egy különleges ülő edzés (10 perc)
  3. Sétáld le: beltéri gyalogló edzés (9 perc)
  4. T-Tapp seprűs edzés: egy beltéri gyalogló edzés, amihez egy háztartási seprű segítségével nagyobb izomaktivitás érhetünk el (7 perc)
  5. Edzés Teresa otthonából a Te otthonodba: egy kicsit haladóbb verziója a T-Tapp MORE edzésnek, itt csak Teresa tanít minket a saját otthonából (28 perc)

További rehabilitációs tippek a mindennapi mozdulatokhoz: hogyan keljünk fel helyesen a székről, hogyan lépcsőzzünk térdfájás nélkül…)

A DVD angtrichheadshotol nyelvű.

A DVD-t a DVD borító képre kattintva lehet megrendelni az eredeti angol oldalon, vagy erre a szövegre kattintva.

Ha segítségre van szükséged a rendeléshez, akkor szívesen segítek.

Olvasd el, hogy milyen eredményeket ért el evvel az edzésprogrammal Trisch. A végén nagyszerű T-Tapp tréner vált belőle. Trisch képére kattintva elérheted a sikertörténetét.