Timi – 10 napos kihívás első félidő

Izgatottan vártam a 10 napos mini kihívást, mert a testem már kívánta a mozgást. Végre elérhetőek lettek azok a videók, melyeket Annával készítettek tavaly nyáron, amikor a retreat-en volt Teresánál. 3 gyakorlat magyarul: a pillangó, a plié és a HD. Ezeket kell naponta 2x csinálni (lehetőleg reggel és este), valamint egy zenés HD hozzá a ráadás.

Az első nap fel is keltem pár perccel korábban, hogy elvégezzem a gyakorlatokat, de ahogy az már oly sokszor megtörtént elsodortak az események és csak a melóhelyen jutott eszembe hoppá, a reggeli gyakorlatok végül kimaradtak. Gyorsan kimentem a mosdóba és megcsináltam mindhárom gyakorlatot. Este még egy zenés HD, valamint az esti kör is megvolt.

Második nap, szombat. Egy barátunk meglepi szülinapi paintballozására voltunk hivatalosak. Míg férj öltözködött, addig lenyomtam a reggeli kört. A játék érdekes volt, egészen fura gondolatok jutottak eszembe az ellenfél keresgélése közben. Különleges adrenalin fröccsöt kap a szervezet ilyenkor! Bár nem éreztem, hogy izgulnék – hisz mi veszteni valóm lett volna – mégis olyan furán, hangosan, felerősítve hallottam a saját szapora levegővételemet a maszkban. Kaptam egy-két találatot szerencsére nem lettek nagy foltjaim belőle, pedig az utolsó közelről volt és nagyon fájt. A játék közben jobb kézben tartottam a fegyvert, de a pihenőkben inkább a bal kezemet terheltem, mert elég nehéz volt a fegyver, így mire végeztünk mondhatni mindkét kezem egyformán remegett.

Hazafelé vezetés közben volt egy kis szusszanásnyi időm, így bevetettem az ujj-gyakorlatokat amivel alaposan kilazítottam a kezeimet. Nem is volt másnap izomlázam (a karjaimban), a többiekkel ellentétben. 😀 Mert egyébként itt-ott éreztem az izmaimat később. Este megvolt a második rész.

Vasárnap a pihenés mellett kifejezetten jól esett ez a pár átmozgató gyakorlat.

Újabb hétköznap következett és újra meg kellett állapítsam felesleges reggelre terveznem tornát, ha nem kelek fel addig, amíg a család még alszik. Így most az vált be, hogy a melóhelyen a mosdóban nyomatom a 3 gyakorlatot. 🙂

Ugyanez vonatkozott a félidei, keddi napra is. Bár ma hosszú idő után lett volna úszás a gyerekeknek, Beni eléggé lesápadt az úton és rosszul érezte magát, így inkább nem mentünk be, hanem hazajöttünk. Az esti köröm úgy alakult, hogy amíg corn dogot készítettem vacsira a kis gourmeteim főzős videókat néztek és egyre csak azt hallottam ”húú, nyamii, de jól néz ki! Anya ilyet feltétlenül csinálnod kell!!” 😀 szóval ez idő alatt szépen megcsináltam a gyakorlatokat.

Remélem csináljátok velem a 10 napos kihívást. Gyertek és a Facebook csoportban is adjatok hírt magatokról, a haladásotokról.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .