Timi 13. nap – Kellemes szombat

A gyerekek nagyiéknál aludtak, így reggel egy picit tudtam tovább aludni. No, nem sokkal, mert sok tervem volt mára is. Kelés után megvolt a testkefézés, aztán indult a teendők sűrűje. 😉

Hiába hétvége van, ismét csak este jutottam odáig, hogy tornázzam.

 Gofri sütés közben (nagyon jó kis receptet találtam, amit egészségesebbé tettem 😉 ) megcsináltam a zenés HD-t.

Amikor a konyhában vagyok általában szól a rádió és ha találok megfelelő dallamot HD-zni szoktam rá. Ez talán nem csalás a mini kihívás tekintetében.

Vacsi alatt nekiálltunk filmet nézni, miután elmaradt a mai Dal elődöntő. Megkértem férjet üljön a gyerekek mellé amíg megcsinálom a tornát és megírom a blogot. 🙂 Kíváncsian vártam a mai talajos mozdulatokat. Hát azt a csípőemelgetős gyakszit még meglehetősen sokat kell gyakoroljam. Nagyon nem ment. A többi igen, ilyeneket már csináltuk a zoomos órákon is. 😉 Apropó, nagyon várom, hogy újra legyenek zoomos foglalkozások.

Még a testkefézés van hátra lefekvés előtt és kész a heti feladat. Nem tudom mit gondoljak a holnapi napról, mit várjak a méréstől. A hét elejétől a mérleg többet mutatott, valószínűleg az új ciklus miatt több vizet raktározott a testem, mára már kevesebb volt megint. Inkább nem várok semmit, pár óra és úgy is kiderül! 😉

Megyek is gyorsan vissza a gyerekek mellé filmezni. 🙂

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .