Timi 14. nap – Második heti összegzés

Eltelt a pár óra, felvirradt a vasárnap lássuk hát az eredményeket! 😉 

Ébredés után testkeféztem, majd kezdődhetett a méretkőzés. Ismét nem voltak vérmes reményeim a mérési eredményeket illetően. Éreztem, hogy ez a hét most nem kívülre hatott. Annával is beszéltük nem lehet tudni kinél milyen belső hatásokat indít el a torna. Ezen a héten új ciklus kezdődött nálam, ez megmutatkozott abban is, hogy nem tudtam minden gyakorlatot maradéktalanul elvégezni az elején. Nem volt vészes, csak például a szervpakolás kellemetlen volt az egyik oldalon, így azt nem erőltettem. Pár nappal később, amikor újra előkerült a gyakorlat gond nélkül tudtam csinálni.

Csak, hogy a lényeget is írjam végre ezen a héten tehát 2,5 cm-rel lett kevesebb a körméretem, ez nem tűnik soknak, de jó. Az életem része program első 2 hete alatt összesen 13,5 cm csökkenést értem el. És bár a súly nem mérvadó, az viszont ma reggelre picivel ugyan, de aláment a kiinduló állapotnak! 😉

Nem vagyok elkeseredve! Megyek tovább az úton, van még mit ledolgozni. Érdekes egyébként, hogy volt a héten olyan érzésem többet kíván a testem. Meglátjuk mit hoz a jövő hét mind gyakorlatokban, mind időben és ha marad az érzés lehet rádolgozom kicsit.

Hogyan tudtam beilleszteni a tornát a napjaimba a második héten?

Aki követett az láthatta megdőlt az előző héten beállt reggeli rutin, csak a testkefézés maradt meg, de az stabilan. A zenés HD átcsúszott délutánra a napi feladat elé vagy mögé. A napi feladatot többnyire a gyerekek lefektetése után tudtam elvégezni, ami volt hogy felpörgetett, de volt hogy csak úgy voltam magamnak. 🙂 Lefekvés előtt közvetlenül pedig megejtettem a második testkefézést, illetve a csodás lábakat. Nem vészes, sőt könnyen illeszthető! 😉

Jöhet a harmadik hét!  Ahogy elnézem – szerencsére – többségében a talajon fogunk tornázni. 😉 Van 2 névről ismeretlen gyakorlat, kíváncsian várom őket. Ja és vissza kell reggelre csempésznem az egyik zenés HD-t.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

2 thoughts on “Timi 14. nap – Második heti összegzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .