Timi 22. nap – Újratervezés

A mai napomat újratervezte a főnököm tegnap este, mert szabin lettem volna, mégis be kellett menjek. A héten nincs a feladatok között zenés HD és fura reggelem is volt, de azt hiszem, megpróbálom visszacsempészni azt a pár percet, mert jól esik. Hiányzott ma, hogy nem volt csak testkefézés.

 Délután a gyerekek még mamival voltak (nevelésmentes nap volt) amikor hazaértem, így gyorsan a torna mellett határoztam. Már a gondolat is felvillanyozott, hogy újra „randizom” Robin Hooddal! 😀 Nem tudom megmondani miért szeretem annyira ezt a gyakorlatot, de szeretem! Aztán ott volt a pillangózás. Mintha jobban tudnék figyelni, feszíteni a karizmokat. Az oldal nyújtásból a lassú részt szeretem, gyorsan nem megy a pontos kivitelezés, úgy érzem akkor csak salimpálok a levegőben.

Mára még hátravannak a mini kihívások, amik a héten a csodás lábak és a díva. A díváról is áradoztam már. A videón a múlt héten Annával kicsit gyorsabban csináltuk, mint magamban szoktam, de ugyanúgy éreztem másnap (és harmadnap is) a hatását. 🙂

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .