Timi 23. nap – Újra talajon

Ahogy tegnap említettem hiányzott a HD, így ma reggel azzal kezdtem, meg persze a testkefével. 🙂 Szuper napindítás volt!!

Nem tudtam hogy lesz az este, mert meló után az oviba szülőire kellett menjek, közben Benit meg úszásra kellett volna vinni. Szerencsére papa elvállalta, hogy elviszi Benit úszni, én meg mentem a szülőire, ami viszonylag hamar véget ért, így hazaérve megint nekiálltam vagyis feküdtem a tornának. Ma talajos gyakorlatok voltak soron. Mind szeretem és boldogan csinálom! 🙂 Most a fordított hasprés is egész jól ment, a fenékemelőst pedig kimondottan szeretem. Talán a tegnapi díva hatására, de ma éreztem (végre) dolgozni a fenékizmaimat is.

Mivel időm még volt és már úgyis a talajon voltam megcsináltam a mini kihívásokat is. Tegnap a csodás lábakat extra lassan, nagyon feszítve csináltam. Ki is voltam utána! Ma kicsit tempósabban, de nagyon figyelve ismételtem. Dívám maradt a végére. Hát ennyit már régen sziszegtem 😀 Férj kérdezgette mi az? Aztán csak mosolygott rajtam. 🙂 Nagyon, de nagyon fájt, de végigcsináltam! Meg kell legyen az eredménye! 😉

 Ha kijutok idén Floridába a parton is lenyomok egy csodás lábak gyakorlatot! 😉

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .