Timi 26-27. nap – Nem kell görcsölni

Nem tornáztam pénteken, egyszerűen így hozta az élet, inkább családi program volt. Nem kifogás, nem akarok magyarázkodni, ennyi. Ellenben ma bepótoltam mindent, ami tegnap elmaradt.

 Ez a hónap megtanított arra, hogy csináljam, de ne görcsöljek rá.

Ha nem megy egy nap, hát nem megy, DE nem szabad annyiban hagyni. A következő napon be kell pótolni!

Ma reggel megvolt a testkefézés, majd reggeli után a tegnapi álló 5. edzést megcsináltam. Olyan kis egyszerűnek tűnt, de közvetlenül utána, ahogy elkezdtem sétálni éreztem, hogy dolgoztak azért az izmok rendesen. Szelektálni akartam egy szekrény, de a felső részét éppen férj vette kezelésbe, így amíg szorgoskodott, addig megcsináltam az elmaradt mini kihívásokat. 😀 Aztán a szüleimnél ebédeltünk, Benivel úsztunk, lemostuk a kocsit (végre a sok sós, saras lerakódástól megszabadítottuk). Itthon pedig nekiláttam a napi feladatnak a talaj 5-nek. Kellemesen átdolgoztatott. Mondtam már, hogy szeretem a biciklit?!?! 😀 Majd mivel úgyis lent voltam a talajon a mai mini kihívás adagokat is kipipáltam. Persze közben Benivel fociskártyát válogattam, Dius meg támasztotta a csípőmet, de a legjobban a díva lazító paskolását élvezték. Naná, hogy beszálltak és megdögönyözték, megpacskolták a hátsómat. 😀 Édesek voltak!

Hát ennyi! Holnap mérés… Izgatott vagyok, hogy mennyi az annyi. Jáj, lehet nem fog jót mutatni, mert a héten kicsit jobban rájártam az édességes szekrényre, mint kellett volna. 🙁 Na, majd látom. Férjnek már beharangoztam, hogy holnap reggel fotózás, fel is tette gyorsan a fényképező akksiját tölteni. 😉

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .