Timi 5. nap – Hello, péntek 13.

Először azt hittem jól indult a napom, aztán kiderült mégse. 🙂

Tegnapról egy testkefézés maradt a blogírás utánra, amit meg is csináltam, majd zuhanyzás és alvás. Reggel kényelmesen készülődtem, mert tudtam a zuhi nem vesz el időt. Megvolt a zenés HD, őrülten jó volt. Öltözés közben már elgondolkoztam, hogy valami furcsa, de akkor még nem esett le, csak később napközben. Ahha, kimaradt a testkefézés. 🙁 Hát jó, akkor délután kettő lesz! 😉

Ebéd melegítés közben megint twisteltem egyet, vagyis nem is csak egyet. Sőt a falon lévő tükörben még a vállaim egyenességét is próbáltam figyelni. 😉 Még a végén tényleg megszeretem a gyakszit.

Péntek nálunk a vásárlós nap, így előbb begyűjtöttem a fiút az isiből 4 órakor, majd felvettük férjet, mentünk a kislányért az oviba és irány a megszokott áruházunkba. Megint nem értünk korán haza, gyors vacsi előkészítés és nekiláttam az álló 1. feladatnak. Szinte végig ott zsizsegett mindkét gyerek, de nem zavartak. Arra vártak mikor lesz vége a tornának, hogy végre ehessenek és kezdődhessen a filmnézés. 🙂 Jól ment a mai feladat. A pliét szeretem, mindig örömmel csinálom. Torna után is ott motoszkált a gondolat, hogy a reggeli dörzsi kimaradt, így gyorsan félrevonultam és megcsináltam.

Azt hiszem nem szabad eltérnem az eddig kialakított menetrendtől, mert az jónak tűnik. Szóval blogolás után még hátra van egy zenés HD és egy testkefézés. Csak gyorsan, mert megint késő van és a hétvége ellenére holnap ismét korán kell kelnünk.

Beni iskolába menet megjegyezte reggel az összes piros lámpa megfogott minket, csak zárójelben teszem hozzá este is. 😉

Hello, péntek .

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .