Timi 8. nap – Mélypont? … Feloldva!

Azt hiszem kicsit furán vagyok összerakva. Az elmúlt héten túl olajozottan működött a dolog és az agyam egyből elkezdett tiltakozni! Ez tényleg ennyire egyszerű? Csak ennyi időt vesz igénybe? Ha igen, akkor egy kis lazítás belefér… És igen, reggel már nem is keltem fel időben. 🙁 Ehhez persze hozzájárult, hogy a lány mellettem aludt. (Jó kifogás, ugye?) Fáradtan ébredtem, nehezen ment a készülődés, de a testkefézés legalább megvolt.

Egész délelőtt marcangoltam magam hogy lehettem ekkora   ??? Miért vettem le a szememet a célról? Aztán rájöttem napközben úgysem tudom helyrehozni a történteket, csak délután és felesleges ezzel nyomasztanom magam.

Az ebédemet megint egyedül melegítettem és amíg vártam a mikróra lenyomtam egy kis HD-t, amitől jobban éreztem magam. 🙂 Munka után, vacsora készítés közben bepótoltam a reggelről elmaradt HD-t, sőt repetáztam is kicsit. Fektetés és meseolvasás után pedig borzalmas alulmotiváltsággal, de belevágtam az álló 1. feladatsorba.  A bemelegítést rutinszerűen csináltam (tudom, nem jó), aztán a plié közben végre megérkeztem. 🙂 Nem tudom pontosan megfogalmazni, de éreztem, hogy az agyam, a testem végre nem tiltakozik, csak csinálja amit kell. Innentől gördülékenyen mentek a gyakorlatok.

A mini kihívás másik fele a héten a Csodás Lábak, így megfordul az esti sorrend. Először testkefézés és már pizsiben CSL, majd szunya. 😉

A bemutatkozásomban megosztottam Veletek az egyik kedvenc dalomat, álljon itt most egy másik, amit pár napja hallottam a rádióban hazafelé jövet és egyből megragadott. A refrént jól látható helyre ki fogom írni, hogy a rosszabb napokon is emlékeztessem magam. Ezt kell továbbadnunk a gyermekeinknek! Szerintem rongyosra fogom hallgatni. 😉

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .