Timi 9. nap – Gyermeki tényező

Hajnalodik, kiugrom az ágyból a barátnőm már vár reám! 😀 Micimackó után szabadon. Büszke voltam magamra, hogy az első csörgésre kikeltem az ágyból. Ahogy kiértem a fürdőszobába már hallom első szülöttem csoszog mögöttem és álmos hangon kérdi „Anya, ugye összebújunk még egy kicsit?” Hát lehet erre nemet mondani? Biztos, de nem akartam. Így együtt visszamentünk az ágyikóba és összebújva beszélgettünk kicsit. Tudtam, hogy éppen a HD időm megy el, de nem érdekelt. A HD akkor is várni fog, amikor a gyermekeim már nem fogják ezt kérni…

A reggelből így kimaradt a zenés HD, de megvolt a testkefézés. Tudtam, hogy ma este csak későn érünk haza, mert munka után megyünk úszni, de inkább nem is tervezgettem. 🙂 Vacsiztatás, fektetés és meseolvasás után álltam vagyis (végre 😉 ) feküdtem neki a feladatoknak. Nagyon szeretem a talajos gyakorlatokat!!! A szervpakolós kicsit nehezen ment a bal oldalon (fájt), így annyira nem erőltettem. A ciklussal lehet összefüggésben, legalábbis ezzel magyaráztam magamnak így a második napon.

Mivel a videó végén Anna elkezdi a csodás lábakat, így ma úgy döntöttem addig fel nem kelek, míg meg nem csinálom az egészet. És ha már amúgy is a földön voltam, talajos HD-vel fejeztem be a mozgást. Elképesztően fáradt vagyok, ezért úgy döntöttem ennyi volt mára a program. Remélem nem csaltam vele!?? Még egy testkefézés és bújok is az ágyba, mert mindjárt reggel.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .