Timi – kezdés életem része 2.0_20170503

Nem így terveztem az estéimet…. de megcsináltam! Tegnap – a szülinapomon – munka után sütögettem a kollégáknak mára, a névnapomra. 🙂 Hát igen! Egyszerre le lehet tudni. Miután tegnap nem főztem, így ma szintén a konyháé volt a terep, de már itthonra. Ah, nagyon elfáradtam, az időjárás is olyan nyomott volt egész nap. Fülledt idő… most is csak villámlik, de eső sehol. (A ballagók azt hiszem örülnek ennek. Most itt kornyikál a környéken egy csapat. 😀  Update: úgy hallom már esik… szegények) A gyerekek fektetése után, semmi, de semmi kedvem nem volt tornázni. Úgy gondoltam, lekucorodok és kicsit olvasgatok, pihengetek, de inkább megembereltem magamat és „gyorsan” megcsináltam a mai videót! 😀 Jól esett! Mi több! Nagyon hiányzott már a testemnek egy kiadósabb átmozgatás. Szinte éreztem, ahogy porcikáról porcikára fellélegzik a testem és mondja: még! Csináld!

Kivételesen a hálóban tornáztam és néztem magamat a tükörben. Amúgy ezt nem szeretem, bár tudom kellene. A szteroidos pillangó kimondottan feldobott a végén! Na és ha már ennyire belejöttem még egy zenés HD-val leöblítettem a mai adagot. 🙂 Sajnos a testkefét most mellőznöm kell, mert valami dög (bogár) összeharapdált és ha csak rágondolok is viszket mindenem. 🙁

Nagyon várom a holnapi napit. Benéztem az e-mail fiókomba és most látom csak Anna mit tervezett holnapra. Reggel – ha jut rá idő – a mait, este pedig a második edzést. Hmmm… ezen még gondolkozom. Viszont nem találom az edzéstervet, pedig szeretem pipálni. HELP! Mikor kaptuk?

Teresa a múlt héten „elő-szülinapi ajándékként”értesített, hogy nyertem. Ez még „csak” a 10 napos sorsolás, a 60 napos kihívás eredményéről később értesít. 😉 Hűű, waoóó, alig akartam hinni a szememnek. 🙂 Többször is meg kellett néznem és a szívem olyan hevesen dobogott! Feldobott teljesen, a délelőttöm azzal telt nézegettem mit válasszak. Sikerült letenni a voksomat az egyik dvd mellé és a felajánlott 50%-os kedvezménnyel is fogok élni valószínűleg. Most villant be, hogy a kihívás teljesítéséért kapott kupont se használtam még fel. Nem tudom érdemes-e összevonni, már lehet elérem a vámhatárt akkor… Na, még erről konzultálok a lányokkal. 🙂

Életem része 2.0 HAJRÁ!

 

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .