2015-01-03

Végső esszé

image001Végső esszé
Végső esszé információk letöltése

A kihívás alatti tapasztalatokról szükséges egy végső esszét írni és feltölteni a kihívás végén az űrlapba 2015. március 14-én 9:00-ig. Ebben írhatsz a testeden történt változásokról, bármilyen egészségügyi javulásról, és hogy miért szeretnél nyertes lenni. Nincs megadott hossz, amekkorának lennie kell az esszének. Lehet olyan rövid, vagy olyan hosszú, amekkorát csak szeretnél. Ha a kategóriád naplót kért, akkor azt is mellékeld.

További szabályok, amiket figyelembe kell vegyél amikor jóváhagyásra kerül a beírt adatod.

Látni fogod az „Update Succeded” feliratot a lap tetején, ha átment az információ. Ha ezt nem látod, akkor nem volt sikeres a feltöltés. Jóváhagyó emailt fogsz majd Kittytől kapni, amint minden jelentkező adatait átnézte. Ha nem hallanál Kitty felől 10 nappal a feltöltési határidő lejárta után kérlek, küldj egy emailt neki a challenge@t-tapp.com emailre.  Nem lesz semmi büntetésben részed, ha nem megy át az információ, majd lesz lehetőséged újra megpróbálni a feltöltést.

Kérlek, írd a teljes neved minden emailbe, amit Kitty-nek írsz a kihívással kapcsolatban. Több száz jelentkezés van a kihívásra és eléggé időrabló, ha keresgetni kell ki az, aki kommunikálni szeretne velünk, ezért kérlek, írd be a teljes nevedet az email szövegébe. T-Tapp dolgozók nem választhatják ki neked, hogy melyik kategóriában indulj, neked kell eldöntened melyik a legmegfelelőbb számodra.

A kihívás alatt részt vehetsz online órákon, programokon, T-Tapp workshopokon, személyes edzéseken T-Tapp trénerrel, még Teresával is dolgozhatsz együtt.

Csak azt kérjük, hogy ezeket említsd meg a végső esszében, hogy tudjunk róla. Nem az szándékunk, hogy elhatároljunk Teresától, vagy T-Tapp trénerektől a kihívás alatt.

Ha bármi kérdésed lenne, vagy gondod a kihívással kapcsolatban, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot Kitty Eatherly-vel a challenge@t-tapp.com emailcímen.

Mindenkinek sok sikert!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .