Futás lenne a legjobb módszer a fogyáshoz?

Futás  lenne a legjobb módszer a fogyáshoz?

Nem rég részt vettem egy fitnesz és wellness hétvégén Floridában és az egyik előadó története nagyon megfogott. Mivel én is nagyon sok módszert kipróbáltam már arra, hogy formába jöjjek, átérzem a lány történetét…

Volt egy hölgy, aki az utolsó 10 kilójától szeretett volna megszabadulni. Úgy hallotta, hogy a futás a legjobb módszer erre. Ezért elkezdett naponta 5-10 mérföldet futni. Minden nap, hónapokon keresztül, de nem akartak azok a kilók lemenni. Nagyon utálta a futást és nagyon frusztrálta a dolog, hogy nem tud fogyni. Elment orvoshoz is és ott azt javasolták neki, hogy inkább valami kevésbé megterhelő mozgást válasszon, és olyat, amit jobban kedvel. Ő mindig is szerette volna a jógát kipróbálni, de még mindig félt, hogy nem lesz elég intenzív a mozgás és nem fog tudni fogyni. De mégis kipróbálta. Csodák csodája két hónap múlva visszament az orvoshoz és annak a makacs 10 kiló már el is tűnt.

Szóval, ha megfelelő mozgást keresel, akkor az legyen olyan, amit jó érzéssel tudsz csinálni és nem nyűg és nem kényszer. Ezek a gondolatok a fejedben mind gátat szabhatnak az eredményeidnek! Lehet, hogy neked a futás lesz a megfelelő, vagy a jóga, vagy a T-Tapp.

Ha te sem találod még a megfelelő mozgást, ami hatékony lehet számodra, akkor gyere és próbáld ki a T-Tapppot. Első gyakorlatként a Hoe Down gyakorlatot javaslom kipróbálásra és a pillangó gyakorlatot.

A videókat be is linkeltem. Hamarosan (előre láthatólag 2016 szeptember elején elkészül a magyar verzió, akkor cserélni fogom a videókat itt is)

Hoe Down gyakorlat: minden étkezés után megcsinálod 10 napon keresztül, már érezni és látni fogod a hatását

pillangó gyakorlat

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!