Kihívás első eredmények

A T-Tapp kihívásom résztvevői nagyon ügyesek, többen csak a you tube videókkal tornáznak, abból is csak egyet-egyet csinálnak naponta. De már jöttek is az első hét eredményei:

-6,5 cm

-11 cm

-11 cm

0 cm, de egyik helyen plusz, másik helyen mínusz centik kiegyenlítődtek.

A gyors eredmények még engem is mindig lenyűgöznek.

Az első hetekben, még ha csak néhány percet is dolgozol T-Tapp módban izmokat építesz, ami ugye tudjuk súlyosabb a zsírnál, de kisebb helyet foglal el. Ahogy izmot építesz, az elkezd majd energiát igényelni, és zsírt éget. Tehát mondtam is, hogy a kilókat felejtsük el egy időre, az majd jön magától.

Teresa Tapp is ezt mondja nekünk:” az első 4 hétben csak centikben lesz mérhető a változás, súlyban nem, mivel izomsűrűséget építünk, amik összébb húzzák a testünket, mint egy fűző. A következő 2 hétben anyagcsere változások jönnek, majd a 8-10. hét környékén lesz mérhető eredmény súlyban is. A legtöbben azért valamicskét fogynak hetente, de ha holtponton vagy ne aggódj, az anyagcseréd átalakulóban van , és amint újra jó alapokon nyugszik, be fog indulni a gyors változás. Minden az egyensúlyról szól, a homeosztázisról, amit a szervezetünk mindig törekszik elérni. A T-Tapp edzések különleges gyakorlatsora segít a szervezetünknek, hogy saját magát segíthesse ezt elérni.”

És igen, meg fogjuk csinálni a kihívást, de nem csak a nyereményért, hanem mert segítünk vele saját magunknak, a testünknek, hogy jobban működjön, jobban érezzük magunkat. Hogy közben még jobban is fogunk kinézni, az már csak ráadás 🙂

Jövő hétfőn ismét jövök beszámolok a kihívás következő hetéről.

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!

1 thought on “Kihívás első eredmények

  • Kedves Anna! nagyon örükök,hogy lehetőséget kaptam a mini T-Tapp csoportba bejutni! Nagyon megszerettem ezt az edzés módot és nem annyira megterhelő,mégis nagyon hatásos,mint sok egyéb edzés fajta.Az első hét már sikereket is hozott,-11cm összesen,mert nálam is volt ami több lett,volt ami jóval kevesebb,ezért még nagyobb lelkesedéssel csinálom! 😀 Ami frusztrál,hogy nem tudok angolul és így sokkal nehezebb egy-egy gyakorlatot elvégezni tökéletesen,mert szerintem ez a lényege,hogy minden izom ott feszüljön és úgy mozgassuk meg,ahogy a T-Tapp edzés megkívánja,ehez,pedig jó,ha tudunk angolul,de ez az én hibám.Köszönöm,hogy a mini csoport tagja lehetek és igen!!! Nem a győzelem,hanem a részvétel a fontos és,ha még jó kis eredményt is érünk el vele,akkor már az duplán megérte! Kata.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .