15 perc képes megváltoztatni az életedet

15 perc megváltoztathatja az életedet!appointment-15979_1920

Az új év, az új hónap elseje, vagy egy új hét hétfője… mindig elhozza azt a reményt, hogy minden máshogy lesz. most tényleg elkezdem a fogyókúrát, belefogyok a kihízott ruháimba, vagy csak visszaszerzem az elvesztett energiákat. Eltelik néhány hét és a lelkesedés elkezd fakulni, mert a valóság és az élet közbeszól a tökéletesen megtervezett edzéstervnek, étrendnek. Néha kimarad egy – egy edzés, majd egyre jobban aggódni kezdesz azon, hogy soha nem fogsz jobban kinézni és jobban érezni magad.

Fel ne add!

Tizenöt perc tényleg megváltoztathatja az életedet.

Nos, történetesen tizenöt perc újra és újra, nem egy alkalommal. az első tizenöt perces edzés nem tűnik majd nagy dolognak. De a határon mozog, hidd el, miközben lihegsz és izzadsz és fújtatsz. Amikor 20+ kiló súlyfelesleg van rajtad, ez a tizenöt perc szinte lehetetlennek tűnik.

De tarts ki!

Ha úgy érzed nem tudsz megállni a lábadon, összezavarodsz a gyakorlatok közben ne add fel. Hamarosan erősebb és kitartóbb leszel, ha következetesen a legjobb tudásod szerint végzed a gyakorlatokat. A TE legjobbadat add bele az edzésekbe, ne a Nagy Fogyás résztvevőinek erejét, kitartását, vagy egy profi sportoló legjobbját. Add magadat. Kezd ott, ahol most tartasz és onnan lépj tovább. ha ez azt jelenti, hogy a 8 ismétlések helyett csak négyet tudsz megcsinálni az is tökéletesen megfelelő. Ne legyél túl kemény önmagadhoz. Legyél büszke magadra, hogy azt a négyet is megcsináltad! Fontos, hogy ne gyötörd magad!

Tizenöt perc ma, tizenöt perc holnap.  Ha ezt hetente legalább 4 alkalommal megcsinálod meg fogsz lepődni a változásokon. Majd lesz tizenöt percem a jövő héten, a jövő hónapban… ezt felejtsd el. Ha csak 15 perced van a mozgásra, már avval is hatalmasan lekörözted a régi önmagadat, aki a kanapén ülne abban a tizenöt percben és éveken keresztül ezt csinálja.

Tudom, mindenki egyszerre akar mindent:eredményt, az összes fontos dolgot rögtön beépíteni a mindennapokba. Ez egy ideig működhet, de az élet általában közbeszól. Ilyenkor lehet a 15 perces edzés életmentő. Tizenöt laza, könnyű edzés? Nem, ki kell ábrándítsalak, tizenöt izomaktiváló, csípőbillentő, feszes és izzadóperc. A T-Tapp nagyszerű edzésforma, de nem működik varázsütésre.

A napi 15 perces edzés életmentő számomra, napról napra. az a tizenöt perc mindenképpen eltelik, akkor is ha tornázom, akkor is ha nem. Örülök, hogy rátaláltam erre a mozgásra és megváltoztatta az élethez való viszonyomat.

Te mihez kezdesz a TE tizenöt perceddel?

Érdekesnek tartom, ezért megosztom!